reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płyn

reklama
Podobno żelem nie można, ja nigdy żelem nke myłam, ale już wiem, że to nie od plynu, zapalenie miałam przez słodycze, ostatnimi czasy jadłam bardzo dużo i teraz wiem jaka jest przyczyna to Samo mi lekarz powiedział '=) przestalam jeść słodycze tzn ograniczyłam do raz w tygodniu i wszystko jest teraz ok :)

.
Screenshot_20200828_072021_com.android.chrome.jpeg

Dokładnie ja nigdy nie używałam żelu do intymnej i nawet nie wiem co to jest infekcja w tych miejscach [emoji4] myje się żelem tym samym co całe ciało.

Oczywiście, że żelem który mam do całego ciała i nie mam problemów tylko ja też wybieram same naturalne kosmetyki co mycia, kremowania się, peelingów itp. Ograniczam chemię którą na siebie nakładam. Inna sprawa, że... no za dużo tych pudełek i pudełeczek na osobne rzeczy, a plastik się gromadzi.

Oczywiście, że żelem który mam do całego ciała i nie mam problemów tylko ja też wybieram same naturalne kosmetyki co mycia, kremowania się, peelingów itp. Ograniczam chemię którą na siebie nakładam. Inna sprawa, że... no za dużo tych pudełek i pudełeczek na osobne rzeczy, a plastik się gromadzi.
Dokładnie. Ja akurat używam Nivea albo pallmolive i nic mi nie ma. Ja nawet nie wiem jakie są żele intymne [emoji85] najwyraźniej nic mi nie ma po żelu ja nawet nie miałam chorego pęcherza a co mówić o infekcjach w tych miejscach. Ja nawet nie wiem jakie są infekcje[emoji2368]

Podobno żelem nie można, ja nigdy żelem nke myłam, ale już wiem, że to nie od plynu, zapalenie miałam przez słodycze, ostatnimi czasy jadłam bardzo dużo i teraz wiem jaka jest przyczyna to Samo mi lekarz powiedział '=) przestalam jeść słodycze tzn ograniczyłam do raz w tygodniu i wszystko jest teraz ok :)
Ja myję się żelem i nie mam problemów.

reklama
Dokładnie. Ja akurat używam Nivea albo pallmolive i nic mi nie ma. Ja nawet nie wiem jakie są żele intymne [emoji85] najwyraźniej nic mi nie ma po żelu ja nawet nie miałam chorego pęcherza a co mówić o infekcjach w tych miejscach. Ja nawet nie wiem jakie są infekcje[emoji2368]

Tzn. ja wiem czym są, bo kiedyś też nie zwracałam uwagi na to jakie proszki biorę i płyny i niestety ale to potrafiło zrobić swoje, a jednak.. no bielizna, proszek, płyn... Ojjj no jak ma się delikatną skórę to jednak jest to też do zmienienia. Teraz? Nie mam problemów, ale jednak zarówno żele specjalne jak i chemia robi swoje i trzeba trochę tego wyeliminować z życia by też było nam zdrowiej :D

reklama
Do góry