reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
Muszę się pochwalić postępami Kubusia :-) jeszcze niedawno na brzuszku nie chciał leżeć i główki podnosić, a teraz proszę :

WP_000397.jpg

Fryzura domowa haha wiecznie rozczochrany :-D

A tutaj z cyklu : chyba nie myślicie, że pójdę spać :>
WP_000365.jpg

Mama pozwoliła na chwilkę usiąść, ale jeszcze mi nie wychodzi ;)

WP_000382.jpg

Załączniki

• WP_000397.jpg
    WP_000397.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 93
  • WP_000365.jpg
    WP_000365.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 89
  • WP_000382.jpg
    WP_000382.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Patrycjal leniwa gromadka haha
fajna fotka!!!

Basia fryzura Kubusia fantastyczna, minka i pajac do spania superowe!!! Fajnie ze probuje juz siadac ;-)

Basia no widzisz jak mu poszło szybko, czasami tak z dnia na dzień jakiś postęp jest, super!!

ewuncia fajna ta Twoja gromadka :)
MadziaSek ale ten Twój Mikołaj ma śliczne włoski :)
patrycjal ładne śpiochy z całej 3 :)
basia fajnie, że polubił leżenie na brzuszku i tak wysoko się podnosi :) mój Kacper też tak siedzi jak mu pozwolę :)

A tu dałam Małemu kawałek skórki od chleba, bo patrzył na mnie błagalnymi oczkami jak jadłam kanapkę..

IMG_1107.jpg

Załączniki

• IMG_1107.jpg
    IMG_1107.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry