A ja juz po wyzycie u ginekologa.
No i waga coś drgnęła - 300g wiecej. Czyli razem juz 1,8kg od poczatku ciazy.
Cisnienie znow niskie.
Krew i mocz jak zwykle troszke po za norma, z tym ,że tym razem w moczu mam stężenie składników chemicznych.

Ale podobno w ciąży tak moze byc, wiec uf... Toksoplazma po raz drugi ujemna, uf ...i Hiv1/Hiv2 ujemny.
Dostałam skierowanie na ta nieszczęsną glukoze, a tak sie cieszyłam, ze to mnie omija. Ale dopiero po 24tyg mam zrobic. No i skierowanie na ponowne kontrolne Echo serducha Lenki.
Nie wiem jak u Was ale u mnie zawsze sa zabawne wizyty. Z lekarzem cały czas mozna sobie pozartować ,a połozna co waży, mierzy ciesnienie itd kobieta anioł i też z poczuciem humoru!!! Trafił mi sie dobry team!!!:-):-):-)Zycze Wam i sobie takiej połżnej podczas porodu!!
A to ja nie skumałam, że od prywatnego lekarza skierowan w NFZ nie przyjmuja. Ja na szczescie tez chodze prywatnie, tylko wszystkie badania te w klinice i te co robie w szpitalu mam za darmo, w abonamencie. I naszczscie dostaje na wszystko badania na co chce i na co trzeba bez limitu. Uf
E-mamo - gratuluje dobrych wiesci po wizycie u lekarza. No ale z tą glukozą to współczuje!!!!