reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Dosiu super że Mąż podrzucił laptopa.;-) Masz kontakt ze światem.... :tak:I Z NAMI.:-):-)
Trzymaj się cieplutko i obyś jak najszybciej wyszła do domku.:-):-):-):elvis::elvis:

reklama
kurcze jakby dzis nie wrocily klucia topewnie jutro bym wyszla. a tak to pewnie mnie jeszcze potrzymaja...
dziekuje za slowa otuchy

Dosia- ja tu prawie nic nie pisze, tak za Ciebie kciukasy trzymam:)...a mnie coś zaraki dopadły..gardło boli:(

Dosiu fajnie, że jesteś :) Trzymam kciuki za Ciebie i Malucha!
Ja już po wizycie i w sumie nic się nowego nie dowiedziałam - ale moje wyniki troszkę lepsze, więc oby tak dalej :)

dosia odpoczywaj sobie w pitalu :] nie ma co sie wyrywac tam ci nie grozi :] a sobie odpoczniesz :] wiem ze lepiej by sie chcialo we wlasnym łozeczku ale ... bedize odbrze

reklama
No i po wizytce :-) Dzidziunia zdrowiutka :-) waga 506 g +- pulski cacy :-) łapki i stópki wyposażone po pięć paluszków :-) górna warga prawidłowo rozwinięta :-) więc pozostaje się tylko cieszyć :-):-):-)
Odebrałam wymiczki i troszkę zdębiałam :baffled:
Moja glukoza :
na czczo : 71 (norna od 74 do 106)
po godzinie : 109
po dwóch : 43
czy ja jestem kosmitą ???
Reszta jako tako normalna, ale jest jeszcze troszkę takich głupotek poniżej i powyżej normy ...
Chyba muszę się oddać na przegląd i płyny powymieniać bo się wyeksplatowały przez te prawe 36 lat :-):-):-)

dosia24 super, że jesteś z nami i że wszystko idzie ku dobremu :-):-):-) dziewuni jeszcze nie gratuluję ;-) czekam na potwierdzonko :-):-):-) ale super, że zdrowiutka i wszystko w porządeczku :-):-):-)
fela_76 zdrówka słoneczko :-):-):-) zarazę koleżankę za uszy i na kopach wypędzić ;-)Ty masz przyjaciół i nowych nie szukasz :-):-):-)
agorana gratuleczki poprawy wyniczków :-):-):-) oby tak dalej :-):-):-)
Buziaczki kochane śpijcie słodko :-):-):-)

Do góry