same dobre wieści: szyjka mi się wydłużyła, zamknęła i rozluźniła,
po tych dobrych wieściach spytałam o usg, no to zrobiła mi od razu
no i na wielkanoc dostaliśmy dwa małe jajeczka ;-)
ech już nawet wielkanoc w łóżku nie jest taka straszna :-)
wyszłam z gabinetu uchachana i zadowolona![]()
wczoraj mnie nie było na formu,ale myslałam o Twojej wizycie i jak tam u Ciebie, no i co... wszystko w porządalu!!!!

gratuluję synka

My byliśmy dzisiaj na usg, wszystko w porządku, łożysko się podniosło i jest poza ryzykiem przodowania, poza tym Janek waży już 820 g.
Tak sie cieszę, że wszystko jest ok!!!:-)
Równiez gratuluję pozytywnych wyników i duzego maluszka Janka

kochanus - nie martw sie glowka, jeszcze wszystko sie wyrówna, teraz dzidzia rośnie w błyskawicznym tempie, akurat trafiliscie na moment kiedy główka mu przyspieszyła, a reszta dogoni, zobaczysz
ja tez mam po świetach isc na glukoze z tym ze nie pojde w tygodniu po tylko w nastepnym bo wiadomo ze bedzie tak ze na swieta sie na jem a to moze źle wynikom zrobic ;] pozatym co sie odwlecze ...
ja tez powinnam isc po świętach,ale chba pojdę dopiero 20

A i jeszcze musze powiedziec, ze nosze malego olbrzyma - waga 1540 g - z obwodu glowki, pomiaru uda itd. wychodzi, ze jestem juz w 31 tygodniu ciazyW dodatku jest ulozony miednicowo
ale to mam nadzieje jeszcze sie zmieni. Jestem coraz blizsza ciecia... ktorego za wszelka cene chcialabym uniknac. Lekarz nadal twierdzi, ze moge sobie jesc ile chce i dziecko nie od tego jest duze. Oczywiscie przy takim ulozeniu nie dalo sie potwierdzic plci :-(
wow, niezle.
ja po urodzeniu ważyłam 4900, zobaczymy czy Twoje szczescie bedzie wieksze;-)