reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Oj Anika szkoda że zawiedziona jesteś ale w sumie to najważniejsze że dzidzia zdrowa o! A może się za miesiąc ujawni :-)

reklama
u nas przy Emilce też tak było, przez dwa USG wstydziła się i nie pokazywała, co tam ma, więc późno dowiedziałam się że to dziewczynka:tak:

Anika- szkoda,że nie poznaliście płci, że fotki niewyraźnie, ale i tak najważniejsze, ze maleństwo zdrowo rośnie :-) :-) :-).

Anika no to rzeczywiście mały buntownik/czka, widac woli ta informacje narazie zachowac dla siebie.... ale co sie odwlecze... wiadomo... łatwo mówić tez już bym chciała wiedziec.....
ale najwazniejsze ze zdrowe:tak:

...
A na koniec zostawiłam numer dnia. ...
Dobre, dobre, żeby tak się dało zapłacić kartą rabatową - ja też bym chetnie skorzystała :tak::-D:-D:-D

Agorana, niestety ja tez Tobie teraz nie pomogę bo na wizycie byłam w piątek ale doczytałam wątek dopiero dziś.
Anika - już pisałam na innych wątkach, na pewno bedziesz miała dziewczynkę :tak: a najważniejsze ze dzidzia rośnie i rozwija sie prawidłowo.

U mnie tez wszystko w porządku dzidziuś rośnie, serduszko bije ale na USG odwrócił sie pleckami i cięzko było cokolwiek zobaczyc poza kręgosłupem. Gin zmierzył odległość miedzy uszkami i powiedział, ze na tej podstawie mozna okreslić wielkość dziecka - ma 4,1cm czyli dzidzius ma juz 20cm, nieźle co?
Co do płci to sam Gin nie chciał na razie nic powiedzieć - stwierdził, ze może nastepnym razem (moja siostra tez tak miała, ze własciwie do końca nie chciał jej powiedzieć).
A na koniec fotki z dzidziusiem ;-)

kpjm fajnie, że dzidzia zdrowo rośnie, a płeć prędzej czy później poznasz - w najgorszym razie w lipcu :)
...a odnośnie tego detektora - to ja i tak juz nie będe go używać :)

kpjm - cieszę się, że wizyta przebiegła pomyślnie :-). Rety !!! 20 cm !!! A dopiero co nasze fasolki miały po kilka mm :-).

dziewczyny najważniejsze że dzieci sa zdrowe i wszystko jest w porządku:-)

ja też dziś miałam wizytę ale bez usg, czego się spodziewałam, przytyłam 2 kg w krótkim czasie:zawstydzona/y: co mało mi się podoba

Kpjm jeju juz 20 cm? ale te nasze maluchy szybko rosną.... super, ze wszystko się dobrze rozwija....

Robaczku no co Ty?... Nie pamietasz? - po porodzie wszystkie razem zrzucimy co trzeba :tak:

reklama
Do góry