• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Misia super jesteś. Wiesz nawet jakoś mi nie wpadlo do głowy, że zakonnice też muszą czasami do gina sie pofatygować. Ciekawe jaka jest reakcja pań w poczekalni? ;) Bo ja bym chyba oczy na wierzch. Chociaż to głupie - wiem.

reklama
Misiu a jakie choroby masz na mysli ;)
A co do cywilnych ciuchów to im chyba nie wolno. Księżom tak, ale zakonnicom i zakonnikom, chyba nie. No chyba, że na wizyte u gina dyspense dostaja.

To jesteśmy po wizycie mała pięknie rośnie waży 1411 gram miała czkawkę i widziałam jak jej brzunio cały drga ;)
buźka była mało widoczna bo miała koło niej pełno kręciołków z pępowiny ale nie jest owinieta to najważniejsze
główką nadal do dołu, termin porodu po wizycie 2 luty wychodzi 29 tydz i 3 dni ciąży ale suwaczka nie zmieniam !!
Mała ma już otwarte oczka, miała badany przepływ krwi przez tętnice w mózgu wszystko jest ok, serduszko ładnie biło 140 uderzeń
kolejna wizyta 12 grudnia, czyli za 3 tyg ;) musze zrobic znowu mocz i morfologie robiłam w piatek bo mam
jakies bakterie w moczu chyba grrrr ale poza tym ok!!!
Jutro pobawie sie z filmikiem i wytne fotki jakies !

Stawiam sie na wezwanie :)

u mnie wszystko wróciło do normy :) Jutro ide do robo - wracam na 2 tyg - potem już L4 do końca.USG będę miała za ok 3 tyg.Cieszę sie, ze wszytsko w porządku :)

Wyniki glukozy mam zawodowe:

glukoza 76
po 1 godzinie 110
po 2 godzinach 87

cytologia II grupa, wieć tez nie jest źle.

zalecienia: No spa 3*1 chyba, ze jakieś jazdy ( w koncu wracam na chwile do robo ;) to zwiększyć mam do 2.No i tarczycowe leki ciąg dalszy :)

Tyle moich newsów - jutro sie odezwę częściej, bo teraz mój Luby potrzebuje kompa :)
Ściskam Was Kochane :)

Karolla ciesze sie ze malenka zdowiutka ta czkawka musiala zabawnie wygladac :-)
Antares same dobre nowinki ciesze sie bardzo :-* powkurzaj ksiegowego ;-)
buziaki

reklama
Ja rowniez sie ciesze ,ze z waszymi dzieciaczkami wszystko w porzadku , a tak apropo to tez mam faceta ginekologa i sobie chwale ,on robi przedewszystkim duzo zdjec usg .moze dlatego , ze wszystkie kobiety z rodziny mojego meza do niego chodza , albo chodzily i nas juz dlugo zdjec.Z moim pierwszym dzieckkem to mam 22 zdjecia z usg .normalnie jest chyba trzy jak sie nie myle . pozdrawiam was dziewuszki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry