• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
To fajnie Czarnulko. Moje małe też po kilkudniowej, niepokojacej ciszy rozpętuje często mniejsze lub większe burze :laugh: :laugh: :laugh: ale wolę kiedy szeleje, czuję wtedy, że wszystko w porządalu :)
Na wolne szykuję się od stycznia. Szef mówi, że już nie muszę bębnić całych ośmiu godzin i moge skracać sobie dzień jeśli chcę - fajny z niego gość :)

Fotki wycięte z wczorajszego filmiku...

pępowina małej, te poskrecane rureczki :)
pepowina1hc.jpg

stópka małej zaraz przy strzałce ja widac
stpka0hy.jpg

buźka Olcia mały chomiczek :)
buka7mb.jpg

badanie przepływu krwi przez żyły -tętnice w główce
przepyw7rm.jpg

paluszki u nóżki 5 małych kuleczek
pipaluszkw3vo.jpg

Antares to jedyny człek znany nam pan K ktory zasluguje na awans - na worek treningowy..... jak żle Ci na duszy wal smiało....

Karolla ja to jakas slepa jestem na zdjeciu z buzka nic nie widze...ale ta stopka te paluszki jejku takie slodkie az chce sie schrupac :-) cudowna niunia rosnie :-*

reklama
Hmm no właśnie to są tylko kadry z filmu w rzeczywistości wygląda jeszcze fajniej, co do buźki
to tam gdzie jest strzałka żółta to jest jej lewe oczko taka plamka ciemna, wyżej jest prawe oczko
buźka jest w pozycji poziomej po środku nosek, po lewej brudka a po prawej czółko! Hmmm lepiej chyba nie wytłumacze ;) ;D

jeszcze jedno ujecie buźki z filmu, ale to chyba tak już jest że mama wie dokładnie jaką czesć ciała widzi a innym
trudniej to zauważyć hi hi to sie instynkt chyba nazywa ;D
bbb8of.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry