• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Karollka super! Paluszki przecudnej urody :)

a wiecie co tak sie zastanawiam - czy my wszystko co najgorsze mamy już za sobą? Mam na mysli te wszystkie wstrętne widma które mogły zawisnąć nad naszymi Skarbami, a które ewentualnie zostałyby wykryte przez wczesniejsze uSG.Mam kolejne ok 30-32 tyg i bardzo chciałabym iść na nei ze spokojem, a nie w stresie tak jak na połówkowe np.

reklama
Antares ja sie wczoraj strachu najadłam jak mała miała ten przepływ krwi w główce robiony bo byl przy tym szum jakiś dziwny
ale mi gin powiedziała ze to szum krwi w żyłach ;) wydaje mi sie że jeśli wszystko do tej pory jest u naszych maluchów ok
i niczego nie wykryto to dzidzki są zdrowe jednak medycyna poszła na przód i można wszystko wcześniej zdiagnozować
na szczęście!! A wiec nie martw sie piękna mamusiu bo nie ma czym! ;) :laugh:

cześć dziewczyny:)
ciesze sie ,ze wszystko jest ok z waszymi dzidziami:)ale chciałabym sie was zapytać czy występuje u was cos takiego jak wyciek z piersi bo u mnie juz to nastąpiło i zastanawiam sie czy to nie za wcześnie?

Karolla pisze:
Antares ja sie wczoraj strachu najadłam jak mała miała ten przepływ krwi w główce robiony bo byl przy tym szum jakiś dziwny
ale mi gin powiedziała ze to szum krwi w żyłach ;) wydaje mi sie że jeśli wszystko do tej pory jest u naszych maluchów ok
i niczego nie wykryto to dzidzki są zdrowe jednak medycyna poszła na przód i można wszystko wcześniej zdiagnozować
na szczęście!! A wiec nie martw sie piękna mamusiu bo nie ma czym!  ;) :laugh:

Tak właśnie myslę, ze skoro do tej pory nic nie wylazło, to już teraz tylko z górki :) Ściskam Cię :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry