Kachna321bum
Fanka BB :)
A ja na 11.30 lecę do gina i zobaczymy jak tam wyniki i może małą Rybkę pooglądamy z Piotrkiem. Może się wreszcie wyda kto to taki siedzi w brzuszku :laugh: :laugh: :laugh:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Arkadiusz i Basia pisze:MAGDUSIA ja tez słyszałam ,ze ze zrobieniem usg 3d to nie jest taka prosta sprawa,ze sa kolejki itd,ale jak ostatnio bylismy u pani gin (na ul;krzyckiej)to okazało sie ,ze własnie klinika zakupiła sprzed i nie ma zadnego problemu aby zrobic to usg-bylismy 28.10 a na usg umówilismy sie na dzisiaj -2.11 wiec to tylko pare dni czekaniamusze wam dziewczynki powiedziec ,ze jestem strasznie podekscytowana tym dzisiejszym badaniem
ale spokojnie Barbara to dopiero o 17
!!!!!!!!!
Arkadiusz i Basia pisze:wiec jesteśmy w domu po tej wizycie u lekarza i USG 3D. powiem wam uczciwie ze to jest ogolnie lipa. ciężko jest cokolwiek wyłapać i jest to dalekie od tego co pokazują w gazetach. jesteśmy z Basia rozczarowani i wkurzeni ze wydaliśmy te pieniądze i nic z tego nie ma. jak powiedział lekarz ciężko jest trafić by maleństwo było tak odwrócone by można było zobaczyć jego twarz. nasz Michał był skierowany głowa do kręgosłupa Basi i nic nie widzieliśmy.
ogolnie powiem ze nie warto jest płacić tyle pieniędzy za to badanie. być może ktoras z was ma inne wrażenie po tym USG ale nasze są bardzo złe.
pozdrawiamy