• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Dynia To już mi powtórzyli te badania krwi i się rzeczywiście okazało, ze pomylili w laboratorium. Ale jak mi lekarz badał szyjkę i powiedział, że nie dokońca zamknięta i przepuszcza to raczej jej nie pomylił z żadną inną. A na skurcze mi nie pomaga 6 tabl nospy dziennie, więc nic dziwnego, że muszę dostać coś mocniejszego.

reklama
Do szpitala dzisiaj, ale może tylko na badania, bo nie wiadomo czy mnie zostawią czy nie. A co ze szkółką?? Piorek zawiezie to podanie o zwolnienie z chemii razem z zaświadczeniem i piątek wtedy mam wolny a w czwartek same wykłady. W poniedziałek dopiero szkoła, No chyba tyle czsu to tam nie zostanę co??

W takim układzie Kachna kładź się koniecznie! W szpitalu jest zawsze kilku lekarzy i też możesz dodatkowo ich dopytać o opinię. Myślę, że tak będzie rozsądnie, choć mało komfortowo, wiadomo, że lepiej na wolności pobrykać :)

Uuuu Kachna no to rzeczywiście miałaś troche przeżyć dzisiaj jejku, zób lepiej co Ci lekarz karze niech sie tobą dobrze zaopiekują
bo to nie ma żartów z szyjką macicy!!! Hmmm szkoda że Ci już tego USG nei zrobił!!!  :(

Szkoda, szkoda. Już nie chodzi o to że nadal nie wiem kto się w brzuszku kryje, ale chyba byłabym spokojniejsza, jak bym usłyszała, że wszystko ok. Ale wydaje mi się że spoko- bo serduszko słyszałam głośno i wyraźnie i dobrze się rusza, tylko żeby nie chciało jeszcze wychodzić :( Myślę, że mi w tym szpitalu zrobią USG. Piotrka mama dzwoni do swojej koleżanki gin i pyta, który szpital najlepszy i jak powie, że inny naż ten do którego mam skierowanie, to mnie tamta skieruje gdzie indziej.
Denerwuję się strasznie. Mama zaraz przyjedzie z pracy i kupi mi jakieś słodycze.

Kachna trzymaj się! Ważne żeby teraz lekarze dobrze się Tobą zaopiekowalli, a oto zdaje się Twoja mama już zadba ;) Napewno zrobią Ci USG w szpitalu. Nie martw się.

reklama
dynia pisze:
Fumcio, Ty lepiej nie przyzwyczajaj maleństwa do emocji i sportów ekstremalnych  :laugh: :laugh: :laugh: może troszkę spokoju dla odmiany mu zafunduj  :laugh: :laugh: :laugh:

Ha, no teraz to mam zamiar sie luzować na całego ;) bo czy mam jakieś inne wyjście będąc na L4.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry