• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Co do tych ruchliwości maleństw to dziwna sprawa Olcia wczoraj tak dokazywała że nie mogłam siedziec w szkole rodzenia tak kopała
a dzisiaj spokój i cisza jak nic! Raz piętke wystawiła i tyle ...
Dziewczynki powiedzcie jak to jest z rozwarciem skoro szyjka jeszcze w miare długa, a rozwarcie sie zrobiło to wsio ok?

Misia ty kobitko walnij sie bykiem na łóżko skoro masz zawroty, ja mam za to od dwóch dni mdłości wczoraj popołudniowe
a dzisiaj poranne po śniadanku hmmm powtórka z rozrywki?

oj dziewczyny widze,ze w panike wpadamy,nie sluza nam tye ostatnie tygodnie,oj nie.... wszystkie to samo przezywamy,ja tez sie dzis martwilam brakiem ruchow...ale dzidzi juz miejsca nie ma jak ma wiec nas kopac? to juz resztki naszych sil,ale jak to kolezanka opowiadala mi (urodzila 3 miesiace temu)a dokladnie jej maz: kiedy juz dzidzia wyszla z brzuszka: "oj to najgorsze juz za nami.." a pielegniarka na to z usmieszkiem :"hmmm ,najgorsze to przed Wami.."
takze dziewczyny glowa do gory ,brzucholki w dol i liczymy godzinki do porodu,korzystamy z ostatnich chwil wolnosci...i usmiech z buzki niech nie schodzi,no!!!

Karola też cos podejrzewam przytyło sie troche i znowu mdłości myślisz że to może być ciąża ?
b020.gif

reklama
Karolla zazdroszczę treningów. U mnie ostatnio posucha
c030.gif
Najpierw mężuś chorował przez tydzień, a teraz ja gardzilko/krtań leczę. Może się wreszcie uda, że razem zdrowi będziemy to też się do treningów zabieramy
a045.gif
bo ja jeszcze ten i następny tydzień czekam , a potem to już na porodówkę chcę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry