reklama

Po wizycie u gina.

reklama
To jest test, którym sprawdzasz czy nie sączą ci się wody, czy nie masz infekcji. To są takie wkładki, które w środku mają taki żółty paseczek i on jak jest wilgotny to zmienia barwę. Wtedy się go wyciąga i jak wyschnie i jest nadal żółty że o ok, znaczy, że to po prostu mocz. Gorzej jak nie wysycha i kolor zostaje niebieski lub zielony, wtedy jest to znak, że coś jest nie tak...

hejka,jestem po KTG,rano odszedl mi czop ,podejrzewam,zecaly juz (po ilosci),mam rozwarcie na 1 palec,to malo,ale zawsze cosik,no i na Ktg pokazalo mi skurcze jakies ,w porownaniu do piatkowego to kolosalna roznica,no i jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode na powtorke badania i w piatek na wywolanie

Blond tzn.jakie masz rozwarcie? na ile palcow
no teraz to juz na pewno max. 4 dni i mam dylemacik ,bo nie wiem czy mam szorowac wanienke dla dzidzi (bo dostalismy uzywana ) czy poleniuchowac....chyba poszoruje i laktator wyparze,bo wczorajsze porzadki poskutkowaly... ;D ;D

reklama
wiecie co, przepraszam, że ja tu o tym piszę ale nie mogę sięgnąć szyjki...
kurde zawsze mogłam jej dotknąć i zawsze była na miejscu a teraz gdzieś się schowała, czy to może świadczyć o tym, że się skróciła??? jak myslicie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry