reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Po wizycie u gina.

Monia79

Zaangażowana w BB
Witam :) dobry pomysł z tymi rękawiczkami, również dziękuję za radę. A wracając do migren MoniQa to nie byl to jeden z powodów zwolnienia, ale głowny bo z tym potwornym bólem wylądowalam w szpitalu pod kroplówką :( na szczęście od tamtego czasu glowa bolala mnie tylko raz i pomógł paracetamol zalecony przez lekarza i na razie się nie powtórzył. Ciśnienie na szczęście też wrócilo do normy więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok ;D Pozdrowionka

reklama
I

Izzabela

Gość
Cześc dziewczyny :-) To mój pierwszy post tutaj na tym forum.. i moja pierwsza ciąża. Właśnie wczoraj byłam u mojego gina - zalecił zajadać folik i Luteinę dopochwowo. Kazał zrobić badanie moczu, morfologię, to jutro idę, bo dzisiaj wszystko pozamykane :) Mam nadzieję, że nie poronię - w końcu nie jestem pierwszej młodości - 25 lat. Na kiedy macie termin? Mi wyznaczył 23 lutego 2006. Troszkę mnie przybiło to, że w lutym, miałam nadzieję urodzić na wiosnę, ale co tam :p

Izabelka

Oski i Wercia
No coś ty ja też mam 25 lat :) ale nie czuję się drugiej młodości hihi Moja mama jest drugiej młodości- ma 46 lat ;D
Głowa do góry!!! :)

I

Izzabela

Gość
Izabelka pisze:
No coś ty ja też mam 25 lat :) ale nie czuję się drugiej młodości hihi Moja mama jest drugiej młodości- ma 46 lat ;D
Głowa do góry!!! :)

Jestem jedną z młodszych w rodzinie. Rodzice sądzili, że skończę medycynę, a zbliżam się ku końcu prawa :p Są wściekli, ale jak się dowiedzieli, że będą dziadkami to niemal zobaczyłam, jak im skrzydła wyrastają :D

Jakiego używałscie testera? Ja kupiłam Donnę... i pokazała prawdę ;D

Moniqa

i moje dwie połówki :)
Monia79 rozumiem o czym mowisz...niestety taki urok migreny :( .... a ludzie potrafia powiedziec " phii, migrena?? to przeciez tylko bol glowy ......."  u mnie ostatnio bylo pogotowie i dostalam pare zastrzykow i dopiero zaczelo pomalu przechodzic ... a teraz boli, cierpie, ale nic nie biore ..klade sie i probuje zasnac ...moze przejdzie...a wszystko dla dzidzi :)

Izzabelka majac 25 lat przezywasz druga mlodosc?? ;D ;D ;D ... slonko jestes w kwiecie wieku , a druga mlodosc bedziesz przezywac jak twoje dziecko powie Ci " mamo jestem w ciazy"  ;) :p

Monia79

Zaangażowana w BB
MoniQa, szczerze współczuję... odpoczywaj, oby przeszło, polecam natrzeć skronie i czoło amolem, powinno ulżyć. Pozdrawiam serdecznie :)

I

Izzabela

Gość
Właśnie dziś minęło pięć miesięcy, odkąd jesteśmy z moim mężem małżeństwem. Wielokrotnie staraliśmy się o dziecko - i widzę, że to miały być niewypały, żeby nasze dziecko poczekało na czasy, aż będziemy formalnie, w świetle prawa razem. W sumie, to lepiej mi żyć tak, niż ze świadomością na kocią łapę :D

Teraz nie mogę nic dosłownie nic przełknąć, bo zaraz się kończy w toalecie w objęciach muszli klozetowej...

Moniqa

i moje dwie połówki :)
Monia79 wypoczywam , wypoczywam .... w sumie po 24 latach mozna sie przyzwyczaic ;) tylko czasami nie idzie wytrzymac ..... niom ale juz mi troszke lepiej ... musze byc "dzielna" ;) ... pozdrawiam :)

Izzabela to zalezy jakie kto ma podejscie do malzenstwa a zycia na kocia lape ....

reklama
I

Izzabela

Gość
MoniQa nasze było, mogę Ci powiedzieć jak to teraz mówią nowocześnie 'Lajtowe'. Szczerze mówiąc, nie robiło nam to różnicy, czy jesteśmy formalnie małżeństwem, czy tez nie ;) Teraz jednak czuję się lepiej :roll:

Przespałam się trochę i mnie przestało wreszcie mdlić :)

Do góry