reklama

po wizycie u gina

Ja juz miałam dwa razy @. I faktycznie są mniej bolesne niż przed ciążą... tzn mam nadzieję, że tak zostanie, bo dla mnie był to zawsze koszmarny ból.
Najgorsze jest to, że nie wiem kiedy dostanę nastepną @ :baffled: bo są nie regularne... mam nadzieje, że nie na weekend majowy....

reklama
Ja jeszcze na szczescie nie mialam @, ale ostatni pojawily sie jakies plamienia, w przyszlym tyg. jedziemy do Polski i mam od razu umowiona wizyte zobaczymy co powie

Takie pytanie z kosmosu... Czy wszystkie juz jestescie po pierwszej @?? Bo ja jeszcze nie.:confused: To nie jest tak zebym jakos tak bardzo teskniła <szczególnie latem> ale to juz ponad 8 mc nie wiem na ile to jest normalny stan.

Ale szczęściary z Was,
ja dostałam w niecałę 2 miesiące po porodzie, i każda @ jest inna, pierwsza była bolesna, druga trwała 2 dni i nic nie czułam a potem się zaczęły tylko bolesne, obfite, z migrenami, wymiotami....jednymi słowy-jestem rozregulowana po porodzie, i pod kontrolą ginekologa :sick:
A mówili mi że po porodzie będzie lepiej....taaa którym porodzie :dry:

U mnie @ przyszła 4 m-ce po porodzie, cały czas karmiłam Amelię piersią a @ były normalne, to znaczy nie różniły sie niczym jak przed porodem...ani długością trwania ani bólem...i są w miare regularne :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry