Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miewałam podobne bóle, wręcz nawet się budziłam w nocy z bólu. I wszystko było okej, ale konsultowałam to z lekarzem i byłam pod kontrolą. Wg mnie najlepiej skontaktować się z lekarzem i zweryfikować czy u Ciebie po prostu „tak ma być” czy coś się dzieje. Lekarz wykluczy np ciążę pozamaciczną.Dziewczyny czy na początku ciąży 4-5 tydzień.. ból tępy kłujący z prawego boku jest normalny? Nie boli cały czas ale często kłuje promieniując do biodra
Lekarz stwierdził że mogą być takie bóle. Wizytę mam za dwa tygodnieJa miewałam podobne bóle, wręcz nawet się budziłam w nocy z bólu. I wszystko było okej, ale konsultowałam to z lekarzem i byłam pod kontrolą. Wg mnie najlepiej skontaktować się z lekarzem i zweryfikować czy u Ciebie po prostu „tak ma być” czy coś się dzieje. Lekarz wykluczy np ciążę pozamaciczną.
No to skoro tak stwierdził to możesz albo przyjąć to do wiadomości albo skonsultować z kimś jeszczeLekarz stwierdził że mogą być takie bóle. Wizytę mam za dwa tygodnie
Chyba muszę się opanować i czekać. Myślę że jeśli byłaby to CP to dawałaby jakieś znaki.No to skoro tak stwierdził to możesz albo przyjąć to do wiadomości albo skonsultować z kimś jeszczeNatomiast tak jak pisałam, ja także miałam podobne bóle a aktualnie jestem w 15 tc i wszystko okej
![]()
ale czemu od razu myslisz o CP?Chyba muszę się opanować i czekać. Myślę że jeśli byłaby to CP to dawałaby jakieś znaki.