reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Podejrzenie alergii u niemowlaka na psa

To myślę, że gdyby to był pies, to już dawno by się coś zadziało.

Może to być mleko, ale też niekoniecznie. Czy nie zauważyłaś. że bardziej zaczął się ślinić?

reklama
To ja myślę. że ten nadmiar śliny jest przyczyną. Spróbuj smarować czymś policzki osłonowo, choćby wazeliną. Google mi teraz podpowiada ABCDerm Péri-oral (musiałam sprawdzić, bo moje dzieci już "stare" i nazw wszystkich kremów nie pamiętam, a nie wiem czy wogóle jeszcze na rynku są).
I zobacz czy nie będzie lepiej.

Pamiętam, że znajoma (która ma dzieci w tym samym wieku, co moje) miała identyczny problem. Młody cały czas miał czerwone policzki i szyję...

Do góry