Mam PCOS pierwsze dziecko po 1,5 roku staran (ponad rok Duphaston i 3 mce ziola ojca Klulimuszki) teraz staramy się 3,5 roku ale w tym czasie z 1,5 roku karmilam. W tym czasie piłam ziola ojca klimuszki 3 mce, przerwa, ziola ojca soroki 3 mce, przerwa brałam 3-4 mce Duphaston i teraz pije też znowu ziola na płodności i nic.
Po ziołach ojca soroki sluz się poprawił. Rezerwę jajeczkowa mam bardzo dobra.
W tym czasie max 1 owu. Cykle dlugie 36-38 dni ( nie reguralne), 3 mce z rzędu byłam na monitoringu owu i owu nie bylo. Torbiele robia mi się co miesiac i po 2 mcach wchłaniają. Na jednym jajniku caly czas ok 3 cm mam torbiel od kilku lat.
Mam 35 lat, jakieś porady ?
Czy zwykły ginekolog może wypisać leki na owulacje ?
Czy ginekolog może odmówić lekow na owu przy swietnych winikacb na rezerwe jajeczkowa do czasu pokazania wynikow jakości spermy partnera ?
Po ziołach ojca soroki sluz się poprawił. Rezerwę jajeczkowa mam bardzo dobra.
W tym czasie max 1 owu. Cykle dlugie 36-38 dni ( nie reguralne), 3 mce z rzędu byłam na monitoringu owu i owu nie bylo. Torbiele robia mi się co miesiac i po 2 mcach wchłaniają. Na jednym jajniku caly czas ok 3 cm mam torbiel od kilku lat.
Mam 35 lat, jakieś porady ?
Czy zwykły ginekolog może wypisać leki na owulacje ?
Czy ginekolog może odmówić lekow na owu przy swietnych winikacb na rezerwe jajeczkowa do czasu pokazania wynikow jakości spermy partnera ?