reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Podróże małe i duże :)

Baska, ta-da :)) Wygralas glowna nagrode, mozesz napic sie piwa :-D :-D :-D Dokladnie tam :-D Co roku robie tam zdjecie, szczegolnie fajnie wychodza podczas burzy...

reklama
Super zdjęcia .. :-) jest na co popatrzeć

Ja nigdy w Pradze nie byłam i chyba czas aby to nadrobić.. co do Krakowa równiez mi się bardzo podobało, chociaż osobiście bardziej podobał mi sie Lublin ( Starówka)

Mamoot - fajny pomysł z "Galerią" w ubikacji :-D

Ania - a tak w ogóle to żeś mi niezłego smaka narobiła...tym bardziej że ja nigdy nie pływałam po Mazurach z moim mężem!!! koniecznie muszę to nadrobić. Jak przeżywałam swoje najpiękniejsze chwile na Mazurach to się jeszcze nie znaliśmy a z męzem pływałam - i owszem - ale po Zatoce Gdańskiej i po takim małym jeziorku na północy Polski. Na Mazurach na porządnym rejsie byłam 3 razy, ale co to były za rejsy ;) Na Tajtach w Starych Jabłonkach przeżywałam romanse hihi, raz tez przy wpływaniu do kanału zerwał sie taki wiatr spychający że staliśmy razem z kilkanastoma innymi łódkami w trzcinach po lewej...aż z tych wspomnień zajrzałam do starych albumów - zaraz coś wkleję choć jakość kiepska bo zdjęcie ze zdjęcia...

Pierwsze dwa - moje pierwsze Mazury, prawie 8 lat temu!!!
Potem - ostatnie - trzy lata później, potem na Zatoce z mężem ( w tle Jastarnia). NaMazury potem jeszcze robiłam z brygadą wypady - ale to już 1-2 dniowe, na urlop jakoś się do tej pory nie udało :(

Heatherek, świetne to czarno-białe zdjęcie. Ale chyba bardziej mnie rusza to mazurskie....:tak:

Baśka, niezłe imprezy były...:-)

To aikido, ale niestety na treningi przestałam chodzić jakiś czas przed ciążą - ale mam nadzieję że kiedyś do tego wrócę :)
Moje Mazury jak widać imprezowe a nie widokowe :) Oczywiście oba aspekty były tylko zdjęcia - jakoś tak się złożyło...
Zresztą Wasze widoczki takie ładne że ja takich ładnych zdjęć nie mam więc pokazuję inny aspekt żeglowania ;)

reklama
Baska, Mazury zawsze sa imprezowe :-D ...a skoro zaczelas taki watek, to moze i ja podrzuce cos z takich klimatow hehe znajomi sie na mnie pogniewaja za rozpowszechnianie danych osobowych :-D :-D :-D
Wklejam: plywanie w tandemie czyli tzw. katamaran, dream team czyli na pagajach przez cale Dobskie, impreza w tawernie w Wegorzewie, no i w porciku, takie grzeczniutkie :-D

...a plywanie z Mezem jest super, polecam!

Aha, a z aikido - jestem pod wrazeniem, naprawde.

Mamoot, mnie generalnie rusza wszystko, co mazurskie, ale nie chcialam byc monotematyczna :baffled: ...zreszta, mam wrazenie, ze na tym punkcie mam lekkiego swirka, wiec chcialam znalezc cos spoza Mazur :-D

Do góry