reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Podróże małe i duże :)

A teraz juz podrozowo.... Te Wasze gorki, to jakies duze;-) ...moje ciut mniejsze... a przynajmniej tak wygladaja. Moja druga milosc, czyli Bieszczady. Zapraszam na wedrowke:

reklama
Poprzednich piec fotek - Polonina Carynska. W tym zestawie: Ustrzyki Gorne (1), Szeroki Wierch (2 i 3), Wielka Rawka (4) i widok ze Schroniska Koliba (5).

Heatherek, Mamoot super zdjęcia i widoczki. Musimy skusić sie na Bieszczady:tak: Byłam wielokrotnie, ale po połoninach nie chodziłam:dry:
Tam może z wózkiem wyjedziemy? :-D

KasiaDe, skus sie koniecznie! Problem polega na tym, ze zeby po tych poloninach pochodzic, to sie najpierw trzeba niezle wdrapac :-D Wiec my zabierzemy nosidelko dla naszego Tuptusia :-D :-D :-D a wozek zostanie na dole hehe

Ja tez chce!!! W górach byłam niewiele razy bo od nas strasznie daleko...tzn oczywiście Tatry były i okolice Szklarskiej i Beskid Sądecki, ale zdecydowanie mi mało.
Ja za to dorzucę zaraz coś zza zachodniej granicy - z ostatnich wakacji we dwoje :)

1. Getynga widziana z wieży
2. Hanower z ratuszem w tle
3. Hildesheim
4.???
5. Brema - czyżby matka karmiąca ;) co się najbardziej błyszczy ?

1. Muzykanci z Bremy
2. Cudne ogrody hanowerskie
3. j.w
4. j.w - mój ulubiony kolor fuksjowy który wg mojego męża nie istnieje ;)
5. j.w

1. największa kadź na wino - 227 300 litrów!!!
2. widok z zamku w heidelbergu
3. j.w
4 j.w.
5. Marenfield pod kolonia spotkanie z papieżem

A tak w ogóle nie wiedziałam wcześniej że w Niemczech jest tyle fajnych miejsc do zwiedzania!!! Polecam zwłaszcza starutki uniwersytecki Heidelberg jak by ktoś miał okazję

reklama
Kasia De ja tez jestem z tych bardziej gorskich niz wodnych i poczatek jesieni bez gor jakos trudno mi sobie wyobrazic;-) Wiekszosc moich gorskich zdjatek jest niestety w szafie a nie w komputerze - tym bardziej wiec mnie cieszy cala prezentowana tu gorska sesja:-)

Mamoot sliczne to wasze wspolne zdjecie znad morza (zreszta juz mi sie wczesniej spodobalo w Wojtaszkowym albumie;-))

No i ogolnie dziewczyny - zdjecia jak marzenie - nic tylko ruszac w swiat albo przynajmniej palcem po mapie:-) Mamoot, Heaterek moze wy i jestescie bardziej 'wodne' niz 'gorskie' ale na zdjeciachwygladacie na prawdziwe gorskie kozice;-):-)

Baska z was to niezle zgrywusy w podrozy:-) no i wydalo sie skad u Karolka ta niesamowita ciekawosc i poryw by wszystkiego dotknac...;-)

Do góry