reklama

Podróże małe i duże :)

Wiecie co jak tak siedze i mysle ze jak taka pogoda bedzie jak teraz to chyba sie powiesze:wściekła/y:Bo uparlam sie na Polske zamias leciec gdzies w "cieple"... Ale jakas taka cicha nadzieje jeszcze we mnie jest ze sie polepszy...Patrze w ten telewizor i tylko powodzie,wichury,gradobicia i na lepeij sie nie zanosi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ania, na razie nie znalezlismy, bo nie szukalismy :szok: a nie szukalismy, bo nie wiemy, na kiedy szukac.... Pewnie pojdziemy na zywiol i jak juz postanowimy jechac, to bedziemy szukali na gwaltu-rety......

Pati, jak to mawia moj brat: NIC NIE DYGAJ :-D:-D:-D ....w sensie, wszystko bedzie cacy, pogoda sie poprawi, wakacje Ci sie udadza i w ogole bedzie SUPER!... :-D

U nas też ostatnie dni zimno i deszczowo...aż się nie chce wierzyć, że jeszcze niedawno były takie upały. Myślę jednak, że wkrótce pogoda się poprawi, bo przecież zapowiadali upalne, suche lato...
A my zastanawiamy się jednak nad jakimś wyjazdem zagranicznym. Z tego co słyszę, nad naszym morzem już kiepsko z miejscami, a poza tym liczą sobie takie ceny, że za tę kwotę można zaszaleć gdzieś w naprawdę ciepłym klimacie. Zastanawiam się tylko, gdzie by tu bezpiecznie pojechać z Marcinkiem, tak żeby nie było zbyt dużych upałów. No i oczywiście żeby było bezpiecznie pod względem wody, jedzenia i chorób. Może słyszałyście, gdzie najlepiej wybrać się na wczasy z roczniakiem?

Czytałam dziś w gazecie, że na południu Europy masakryczne upały (Gracja, Bułgaria, Rumunia, włochy...) - łącznie ze śmiertelnymi przypadkami:szok: Dlatego ja tam już wolę nasze polskie lato;-):tak:

kASIA ja tez to co rusz ogladam -u nas na poludniu niemiec powodzie,gradobicia a tam upaly siegajace ponad 50 stopni...Pokazywali ze na maskach samocodow mozna usmazyc bez problemu jajka,a asfalt miekki jak plastelina...Ludzie mdleja,umieraja i cholera wie co jeszcze...Boze powiedzcie co sie na tym swiecie dzieje:szok:...Powoli zaczynam sie martwic o przyszlosc mojego dziecka...:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry