Każdą z nas w pewnym momencie będzie czekała podróż z Maluchem 
My się wybieramy w piątek i oczywiście dopiero teraz mam kilka pytań...
1.Podobno podróż najlepsza nocą. A co, jeśli coś sie będzie działo? Pomoc łatwiej znaleźć w dzień.
2. Co, jeśli dziecko zacznie wymiotować? Czy można na zapas kupić coś przeciwwymiotnego i podać bez konsultacji z lekarzem? Czy jest coś na tyle bezpiecznego???
3. Podobno dobrze mieć nowe zabawki
4. Podobno dobrze mieć ubranie, żeby przed wyjściem z samochodu przeprać malucha, jeśli ubranie jest przepocone
5. Czy na stacjach benzynowych są specjalnie przygotowane WC aby przewinąć malucha? Wiem, że na niektórych tak jest, ale na których?
6. Podobno na stacjach można podgrzać jedzenie dla dzieci
7. Wziąć termos z gorącą wodą i butelkę z zimną.
Na razie tyle
HELP!!!
My się wybieramy w piątek i oczywiście dopiero teraz mam kilka pytań...
1.Podobno podróż najlepsza nocą. A co, jeśli coś sie będzie działo? Pomoc łatwiej znaleźć w dzień.
2. Co, jeśli dziecko zacznie wymiotować? Czy można na zapas kupić coś przeciwwymiotnego i podać bez konsultacji z lekarzem? Czy jest coś na tyle bezpiecznego???
3. Podobno dobrze mieć nowe zabawki
4. Podobno dobrze mieć ubranie, żeby przed wyjściem z samochodu przeprać malucha, jeśli ubranie jest przepocone
5. Czy na stacjach benzynowych są specjalnie przygotowane WC aby przewinąć malucha? Wiem, że na niektórych tak jest, ale na których?
6. Podobno na stacjach można podgrzać jedzenie dla dzieci
7. Wziąć termos z gorącą wodą i butelkę z zimną.
Na razie tyle
HELP!!!