Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Ja butelek nie kupowałam bo mam tylko tyle mleka co na bieżąco dla dziecka. A stanik sama sobie zrobiłamHej! I jak idzie użytkowanie laktatora? Czy dodatkowo dokupilas butelki na przechowywanie i stanik?![]()
A możesz polecić gorset?Lansinoh to super laktator, zawsze będę go polecać. Jak jeszcze dobierzesz sobie wygodny gorset do ściągania to wolne ręce są i można coś ogarnąć, nawet jeśli miałaby to być książka. Jedyne co dość szybko się zużywa to te białe zaworki, ale polecam kupić na Allegro droższe z Amedy, są dużo trwalsze.
Ja kupiłam na Allegro, chociaż pewnie pochodzi z aliexpressA możesz polecić gorset?![]()
Super dziękiJa kupiłam na Allegro, chociaż pewnie pochodzi z aliexpressO taki. Ma z tylu regulację obwodu, można go sobie bardzo dobrze dopasować. Trzyma lejki i laktator nie traci na skuteczności.
Hej. Ja butelek nie kupowałam bo mam tylko tyle mleka co na bieżąco dla dziecka. A stanik sama sobie zrobiłamHej! I jak idzie użytkowanie laktatora? Czy dodatkowo dokupilas butelki na przechowywanie i stanik?![]()