• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Podwójny laktator

emma73

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny.
Jestem mamą kpi. Obecnie jestem na etapie szukania podwójnego laktatora. Szukam czegoś w miarę przystępnej cenie (Medela odpada).
Co sądzicie np o Lansinoh? A może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję

reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem mamą kpi. Obecnie jestem na etapie szukania podwójnego laktatora. Szukam czegoś w miarę przystępnej cenie (Medela odpada).
Co sądzicie np o Lansinoh? A może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję
Hej;) ja akurat nie mam doświadczenia Ale jestem zaintersowana mocnp tematem i podpytalam kilku mam z otoczenia i polecają właśnie Lansinoh 2w1. ;)

Hej;) ja akurat nie mam doświadczenia Ale jestem zaintersowana mocnp tematem i podpytalam kilku mam z otoczenia i polecają właśnie Lansinoh 2w1. ;)
O no to super bo akurat dzisiaj udało mi się zamówić :) widzę że jest rozchwytywany, bo na olx pisałam do kilku dziewczyn, które sprzedawały całe komplety za tylko 200 zł i tylko jedno ogłoszenie było jeszcze aktualne :)

Super to z chęcią dowiem się jak wrażenia;)
Ale myślę ze to dobry wybór (z opinii dotąd uslyszanych);))))
Dam znać jak tylko przetestuje :) obecnie używam pojedynczego laktatora z Esperanzy i nie jest zły tylko bardzo czasochłonne jest takie ściąganie pojedyncze stąd chęć zmiany :) mam nadzieję na lepsze bo skrócenie czasu ściągania o połowę byłoby idealne ;)

reklama
reklama
Tak jak obiecałam ;) z całego serca polecam Lansinoh. Przede wszystkim dlatego że ma super lejki, które są delikatne, ale efektowne. Ilości mleka są ciut większe niż przy pojedynczym, jednocześnie czas ściągania jest o połowę krótszy ;)
Lansinoh to super laktator, zawsze będę go polecać. Jak jeszcze dobierzesz sobie wygodny gorset do ściągania to wolne ręce są i można coś ogarnąć, nawet jeśli miałaby to być książka. Jedyne co dość szybko się zużywa to te białe zaworki, ale polecam kupić na Allegro droższe z Amedy, są dużo trwalsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry