Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Ja butelek nie kupowałam bo mam tylko tyle mleka co na bieżąco dla dziecka. A stanik sama sobie zrobiłamHej! I jak idzie użytkowanie laktatora? Czy dodatkowo dokupilas butelki na przechowywanie i stanik?![]()
HejCześć dziewczyny.
Jestem mamą kpi. Obecnie jestem na etapie szukania podwójnego laktatora. Szukam czegoś w miarę przystępnej cenie (Medela odpada).
Co sądzicie np o Lansinoh? A może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję
O no to super bo akurat dzisiaj udało mi się zamówićHejja akurat nie mam doświadczenia Ale jestem zaintersowana mocnp tematem i podpytalam kilku mam z otoczenia i polecają właśnie Lansinoh 2w1.
![]()
Super to z chęcią dowiem się jak wrażeniaO no to super bo akurat dzisiaj udało mi się zamówićwidzę że jest rozchwytywany, bo na olx pisałam do kilku dziewczyn, które sprzedawały całe komplety za tylko 200 zł i tylko jedno ogłoszenie było jeszcze aktualne
![]()
Dam znać jak tylko przetestujeSuper to z chęcią dowiem się jak wrażenia
Ale myślę ze to dobry wybór (z opinii dotąd uslyszanych))))
Trzymam kciukiDam znać jak tylko przetestujeobecnie używam pojedynczego laktatora z Esperanzy i nie jest zły tylko bardzo czasochłonne jest takie ściąganie pojedyncze stąd chęć zmiany
mam nadzieję na lepsze bo skrócenie czasu ściągania o połowę byłoby idealne
![]()
Tak jak obiecałamTrzymam kciuki)))
Super!Tak jak obiecałamz całego serca polecam Lansinoh. Przede wszystkim dlatego że ma super lejki, które są delikatne, ale efektowne. Ilości mleka są ciut większe niż przy pojedynczym, jednocześnie czas ściągania jest o połowę krótszy
![]()
Hej! I jak idzie użytkowanie laktatora? Czy dodatkowo dokupilas butelki na przechowywanie i stanik?Tak jak obiecałamz całego serca polecam Lansinoh. Przede wszystkim dlatego że ma super lejki, które są delikatne, ale efektowne. Ilości mleka są ciut większe niż przy pojedynczym, jednocześnie czas ściągania jest o połowę krótszy
![]()
Lansinoh to super laktator, zawsze będę go polecać. Jak jeszcze dobierzesz sobie wygodny gorset do ściągania to wolne ręce są i można coś ogarnąć, nawet jeśli miałaby to być książka. Jedyne co dość szybko się zużywa to te białe zaworki, ale polecam kupić na Allegro droższe z Amedy, są dużo trwalsze.Tak jak obiecałamz całego serca polecam Lansinoh. Przede wszystkim dlatego że ma super lejki, które są delikatne, ale efektowne. Ilości mleka są ciut większe niż przy pojedynczym, jednocześnie czas ściągania jest o połowę krótszy
![]()