reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ardzesh, ja myslalam ze Mila juz na MBA sklada papiery, a tu dopiero calki i magister...oj opuszcza sie ta Twoja córa ;-)

a co do pogody to ponoc od przyszlego tygodnia ma byc cieplej - oby...

reklama
U nas pogoda jest super 10-12st. ...ja nawet nie wyjelam kurtek ...Kajka jezdzi bez czapki i w sweterkach nalozonych na bluzeczke :-)...ewentualnie wieczorkiem jakas wiatrowke jej zaloze
Tutaj lato jest do bani:wściekła/y: a wrzesien , pazdzirnik w miare sloneczny ...

W Polsce niezla zadyma:szok: ...na pomorzu tam gdzie mieszkam ....sztormy ,wiatry ..masakra ....ogladalam wczoraj jak wyglada molo w Sopocie:sorry::eek:

No wczoraj to naprawdę pogoda fatalna:szok: Nad morzem szok :szok: i ile sniegu miejscami napadało.U nas nie ma tak źle strasznie wiało i padał deszcz.Pierwszy dzien nie bylismy na spacerze.Dzisiaj rano padał deszcz ze sniegie teraz przestało i może pojdziemy po południu

Siadłam teraz i juz chyba nic dzisiaj nie zrobie.50 kilo kapusty poszatkowałam do kiszenia.Normalnie mam dość.No ale jakos nie lubie tej sklepowej:zawstydzona/y:

W Polsce niezla zadyma:szok: ...na pomorzu tam gdzie mieszkam ....sztormy ,wiatry ..masakra ....ogladalam wczoraj jak wyglada molo w Sopocie:sorry::eek:

No wczoraj to naprawdę pogoda fatalna:szok: Nad morzem szok :szok:
no nad morzem fatalnie:sorry: tzn. u mnie..mam akurat okna od północy i dwie noce przez to nie spałam..czasem miałam wrażenie, że mi okna wypcha..aż Blanka sie budziła tak wiało..a ten grad walący w okna tragedia:wściekła/y:

Cześć mam nadzieję, zę mimo iż nie piszę p0amiętacie o nas :-):-)
u nas wszystko dobrze tylko dni mijają mi jakoś tak szybko, nie wiem czemu:sorry:

ciepłe uściski dla was i dla dzieciaczkow w te zimne dni

Siadłam teraz i juz chyba nic dzisiaj nie zrobie.50 kilo kapusty poszatkowałam do kiszenia.Normalnie mam dość.No ale jakos nie lubie tej sklepowej:zawstydzona/y:
o kochana podziwiam, to się opracowałaś, należy Ci się odpoczynek:tak:

a tak wogóle to witam w ten zimowy dzień

my już drugi dzień nie byliśmy na spacerku. na razie nie pada, ale jest zimno i ta breja na chodnikach. brrrr:rofl2:

Podziwiam :-D ja jak zrobie obiad a potem pranie i sprzatanie po obiedzie to juz padam z nóg... nawet nie mysle sie brac za zadna inna dodatkowa prace niz te obowiazkowe ;-)
No chyba ze w gre wchodzi pieczneie ciast bo to mnie akurat odpreza :tak: ale musi byc ktos w domu poza mna aby zajal sie malym, bo nie lubie odrywac sie od pieczneie w trakcie.

no pogoda okropna, my i tak nie wychodzimy na spacery, więc co tam...

a ja zapomniałam napisać, że w poniedziałek wyszłam od tego fryzjera bardzo zadowolona, mąż na mnie teraz woła Kleopatra :p pierwszy raz zmieniłam fryzurę od dzieciństwa, więc jest postęp!

reklama
Do góry