reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja również składam życzenia urodzinowe dla Gabi - 100 lat:-)

Z moją nogą już jest lepiej, jakoś tam sobie kuśtykam, najgorzej jest jak mi Piotruś ucieka i muszę za nim gonić.

Tyle piszecie o filmach a ja jestem do tyłu bo się wciągnęłam w seriale i filmy poszły w odstawkę.

reklama
Gabrysiu i tu przesyłam Ci w swoim i Werci imieniu najgorętsze życzenia urodzinowe. Żyj nam 100 lat :-D
Rzeczywiście ten czas leci niesamowicie. Dla mnie wrażenia z porodu i tego co działo się parę dni po nim są wciąż żywe i trudno uwierzyć, że to już rok minął.

A teraz kolejna impreza 22.01 :-D:-D:-D

birthday_908-12.gif

G A B R Y S I U
z okazji 1. urodzin
życzymy Ci
samych pogodnych i szczęśliwych dni,
uśmiechu od ucha do ucha,
postępów w nauce bycia coraz "większą" dziewczynką
i bajecznych przygód z bratem:-)

GABI NAJ!!! :tak::-):tak::-)

Laski, mam pytania.
1. Czy któraś z Was ma internet z UPC (kablówki)
2. Czy któraś z Was ma ogrzewanie podłogowe w łazience?

Z internetem chodzi mi o to, że kończy nam się umowa z TP a wkurza mnie, że korzystając z netu muszę też płacić za telefon, kórego nie mam w domu :-p Szukam alternatywy :) ale muszę wiedzieć jaka jest jakość z UPC.

A z ogrzewaniem - to chcę wiedzieć, czy nagrzewa się cała łazienka, czy tylko podłoga jest ciepła. Teraz mam grzejnik łazienkowy, który co najwyżej może być suszarką na ręczniki :confused: a pizga mi w łazience na maxa. Może przez to ciągle jesteśmy z Milą przeziębione!

Ardzesku ja właśnie dziś wzięłam internet z Play i jestem zadowolona. Przynajmniej żadnych kabli :)

A ogrzewanie podłogowe miałam jak mieszkaliśmy u teściow jeszcze. Tam było i w kuchni i łazience. Nagrzewa się cała łazienka. U nas przynajmniej tak było. To był jedyny plus tego mieszkania :)

Idzie misio, idzie konik, malpka, piesek no i slonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami.
Bo to dzien radosny wielce - masz juz jeden roczek wiecej!
Sto lat Gabinko!

My juz powoli wracamy do zdrowia,ale mlodemu w zolwim tempie przebija sie kolejny zabek Jest mega marudny i czesto budzi sie w nocy No ale coz jestesmy juz blizej niz dalej:-)bo troche perelek swieci juz u Gracjanka w buzi;-)

ardzesh nie mam jednego ani drugiego,wiec nie pomoge

Sto lat dla Gabrielki!!!!!!!!!!! Rośnij duuuuuza, zdrowa i mądra!!!!!:*:*:*:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
ardzesh my w łazience mamy normalny grzejnik, ale łazienka mała i grzejnik cały czas zakręcony, a i tak to najcieplejsze miejsce w mieszkaniu. Natomiast jeśli chodzi o internet, to mamy właśnie z kablówki (vectra) w pakiecie razem z tv i tel. stacjonarnym (był jako prezent). Jestem bardzo zadowolona, śmiga bardzo dobrze i szybko.

Do góry