reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Martussa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-)

miki świetna samba - zastanawiam się w jakim wieku jest ten chłopczyk

Dziewczyny, mam problem i nie umiem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
Chcę zabrać ze sobą na wyjazd do Wlk. Brytanii na wakacje samolotem moją 12 letnią kuzynkę. Czy ona może podróżować bez mamy, a jeśli tak to czy ja powinnam mieć przy sobie jakąś zgodę od rodziców. Niestety nie matka dziewczynki nie może przyjść na lotnisko z nami w razie czego dlatego szukam już gdzie tylko mogę by mieć pewność, że polecimy razem.

Ostatnia edycja:
reklama
pbg wydaje mi sie,ze kuzynka moze bez problemu poleciec z toba,wazne by osoba ponizej 16 roku zycia podrozowala z opiekunem,ale nie musi to byc wcale jego rodzic,chociaz nie jestem pewna na 100%

cześć wszystkim,

agniesia, wielkie, wielkie gratulacje !!!!

Mary, czekamy na Ciebie...

antar, fajnie, że myślicie nad powiększeniem rodziny. Trzymam kciuki w takim razie !!!!

Martussa, nie martw się 7 miejsce to dobry wynik. Wiedziałam, że ty mądra babka jesteś.Powodzenia w szukaniu pracy.
Paulina, no widzę, że przygotowania do ślubu pełną parą !!!! fajnie, że możesz to załatwiać stopniowo, a nie na ostatnią chwilę.

dziewczyny ja już zaczęłam 10 tydzień, brzusio mi rośnie jak szalony. Ważę więcej niż w pierwszej ciąży, dzidzia rozwija się prawidłowo. Dolegliwości ustępują (najgorsze moje humory, które dają się wszystkim we znaki...)
szefowa wie, ucieszyła się i znów zapewniła, że mam gdzie wracać.

Widzę że coraz więcej lutówek jest znowu w ciąży.GRATULACJE!
Ja nie planuję 2 dziecka. No chyba że przypadkiem się zdarzy.A nawet nie myślę o tym.
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki.26 lipca mam rozprawę rozwodową.

zapmarta milo slyszec ze wszytsko w porzadku oraz ze szefowa nie bedzie robila problemow :tak: sama wiesz - humory sa i kiedys miną, a ty juz niebawem bedziesz tulic swoje drugie malenstwo :-D Czas tak szybko minie ze zaraz Nasze Lutówki znów będą się mogly chwalić fotkami malych kruszynek :tak:

agniesia czekamu na USG :)

reklama
Martussa wstawię, obiecuję, tylko niech mąż mi da kabelek, bo się "zapodział" jak twierdzi...

Miło na nowo przeżywać te chwile, choć inaczej...

w sobotę jedziemy nad morze i mam nadzieję, że Karol zniesie podróż, a może powinnam napisać jak ja zniosę, bo jego w foteliku roznosi. Mam nadzieję, że podróż będzie w porządku, nocne spanie też. Taaaaaaaaaaką mam głowę od myślenia, bo nie jechaliśmy jeszcze tylu km z małym.

pozdrawiam was kochane :)

Do góry