Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
hanka też odmawia spania w dzień ale wtedy zaspyia przed 19 i śpi 11-12 godzin. ale popołudnia są straszne do wyytrzmania 
u mnie szaro w głowie.
Pozdrawiam.
u mnie szaro w głowie.
Pozdrawiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Przylecieli moi rodzice i sa w szoku jak mowi, a mowi wszystko. Gada, opowiada, spiewa, wymysla bajki i takie tam.

Powodzenia dla malej w przedszkolu 
Oj to nie te czasy co w pierwszej ciązy gdzie spałam po 12h
Ale ciesze sie i tak bo przeciez od listopada zacznie sie kosmos, a raczej "impreza" co noc z mlodymi chlopakami, wiec o wysypianiu sie zapomne calkiem
jak to przy dwójce dzieci 

z odzysku Tako Jumper X. Jako ze dla Macka mialam wozek tragiczny w uzytkowaniu teraz postawilam na cos bardziej praktyczneho -wozek 3w1 powinien sie sprawdzic. Nawet mąz pochwalil mnie za ten wybór 
jakiś miesiąc temu zaczęliśmy odpieluchowanie, już jest dobrze, czasem zdarzy się wpadka ale raz na 3-4 dni, ogólnie to młody nie woła siku tylko sam biegnie do nocnika i jak zrobi to woła żeby go ubrać. do spania w dzień i w nocy jest ciągle pielucha. jak gdzieś się wybieramy to też zakładam, chyba że wiem że będzie czas szukać odpowiedniego miejsca na siusiu to same gatki.