reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Hej Hej!!!
Wpadłam na forum zobaczyć czy jest Aga i Ardzesh :)
Ja miałam wczoraj rodzić wg teorii mojego Darka więc nawet pizze wchłonęłam no i nie urodziłam :) Dzisiaj dobrze mi sie spało, gdyby nie te siki to byłoby idealnie :) Biore się za jakieś porządki bo mnie już szlak trafia z tym czekaniem :/
Dziewczynki z Dzidziorkami tak wam zazdroszcze że już macie je obok siebie że hej :)

Witajcie,

wyspałam się superancko, gdyby pogoda za oknem była jeszcze ładna to czego chcieć więcej ?

zbieram się do ginka, jak wrócę dam znać.

pozdrawiam

hej dziewczyny czy któraś z was chodzi na basen? Ja cały czas chodziłam ,teraz przez tą grypę nie byłam z 2 tyg ale słyszałam , że w 9 m-c nie wolno już chodzić słyszałyście coś o tym:-(

jolek no, to chodzi tylko o to, że 9 miesiąc jest na rodzenie, a nie na łapanie infekcji, a wiadomo że na basenie o to najłatwiej :)

Jolek, z basenem lepiej uważać. Ja byłam w ciązy z trzy razy i niestety złapałam jakąś infekcję. Po tym darowałam sobie basen. Larkaa ma rację, w 9 m-cu naprawdę nie warto ryzykować.

Mnie gin od poczatku zalecil nie korzystanie z basenu ;-) glownie z powodu czestych zapalen pecherza. Nawet na chwile w wakacje nie weszlam do wody :zawstydzona/y: A teraz to juz szczegolnie wystrzegam sie wszystkiego co ma zwiazek z infekcjami :tak:

reklama
Do góry