reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Lajfik, tu wywoluja 10- 14 dni po terminie. Wg polowkowego scanu termin byl na 5, a wg lekarza na 10. Kurcze, nie chce, zeby mi wywolywali, bo wtedy moge zapomniec o porodzie w wodzie...:-(A kiedy zaczynaja indukowac w Irlandii?

reklama
A ja Wam wszystkim zazdroszczę, ze mozecie sobie takie przysmaki jesc. JA tylko moge pomarzyc. Zla jestem, bo przez ten nieoczekiwany porod nie zdazylam zjesc chinskiego zarcia, ani pizzy :( Na porodowce cały czas męzowi gadalam o tym. KorzystaJCIE puki mozecie :)

a ja zazdroszczę tym rozpakowanym, moj termin zbliza sie duzymi krokami i nic sie nie dzieje, nie chce tu zostac sama, nie opuszczajcie nas dziewczynki;)

Golimek Zuzia ja pewno też zostane tu dość długo w stanie 2 w 1 bo lekarz powiedział, że szyjka zamknieta i twarda i na poród jeszcze sie nie zapowiada... więc skoro sie nie zapowoada to chyba na marzec zostane... bo niby ostatni termin na 21.02.09. mam, ale czy ja wiem czy ten termin to wiarygodny jest? Nie odczuwam żadnych skurczy, Ala sobie fika w najlepsze i tak sobie czekamy z dnia na dzień...

Aga trzymam mocno kciuki obyś wreszcie miała Maluszka przy sobie i to już DZIŚ

A ja jakiegos nerwa zlapalam, jestem pobudzona, wszystko mnie wkurza i mam wilczy apetyt:confused: Wrrrrrr, ide sie poznecac na scierce w lazience.;-)

a ja zazdroszczę tym rozpakowanym, moj termin zbliza sie duzymi krokami i nic sie nie dzieje, nie chce tu zostac sama, nie opuszczajcie nas dziewczynki;)

No wlasnie!!!!!!! Ja tez mam jeszcze chwilke czasu i juz sie zaczynam stresowac ze jak ja urodze nikogo tu nie bedzie:((:)-(!!!!!!!!!!
Jutro ktg i zobaczymy....jak dotąd poza twardnieniem brzuszka i lekkimi bolami (czasem takimi ciagnącymi) nic....

Mnie bedzie najbardziej brakowalo czekolady w diecie mamy karmiacej :tak: a do tej pory najbardziej brakuje mi smaku Pepsi :rofl2: porzucilam tą gazowana kofeinke dla dobra synka - tak na wszelki wypadek i szlag mnie trafia jak jestem w towarzystwie gdzie pija gazowane napoje :-p nawet smaku drinkow mi tak nie brakuje

Lajfik, tu wywoluja 10- 14 dni po terminie. Wg polowkowego scanu termin byl na 5, a wg lekarza na 10. Kurcze, nie chce, zeby mi wywolywali, bo wtedy moge zapomniec o porodzie w wodzie...:-(A kiedy zaczynaja indukowac w Irlandii?

Ja jak nie urodzę ...to wizytę mam na wtorek w szpitalu .. a wywołują tutaj na 9-10 dzień po terminie .....ale nie oksytocyna ...najpierw jest jakiś specjalny żel.:))) oksy to ostateczność:))) ufffff...nienawidzę jej!!!!
Jak wracałam dziś ze sklepu tak mnie kuł brzuch ...jakby mi z piąchy dawała ...co chwilę :szok::szok::szok:....
Jestem jakaś śpiąca ...i rozkojarzona ... :dry::sorry2:

reklama
lajfik może to rozkojarzenie i rozespanie to właśnie pierwsze sygnały... ;-) ja miałam super wiele energii całą ciążę, a na 3 dni przed porodem to mi się ręki nawet podnieść nie chciało :-D a jak się zmusiłam i wyszłam z domu to na drugi dzień się zaczęło :-D:-D:-D

Do góry