Lajfik, tu wywoluja 10- 14 dni po terminie. Wg polowkowego scanu termin byl na 5, a wg lekarza na 10. Kurcze, nie chce, zeby mi wywolywali, bo wtedy moge zapomniec o porodzie w wodzie...:-(A kiedy zaczynaja indukowac w Irlandii?
reklama
A ja Wam wszystkim zazdroszczę, ze mozecie sobie takie przysmaki jesc. JA tylko moge pomarzyc. Zla jestem, bo przez ten nieoczekiwany porod nie zdazylam zjesc chinskiego zarcia, ani pizzy
Na porodowce cały czas męzowi gadalam o tym. KorzystaJCIE puki mozecie 
maran-atha
Fanka BB :)
Golimek Zuzia ja pewno też zostane tu dość długo w stanie 2 w 1 bo lekarz powiedział, że szyjka zamknieta i twarda i na poród jeszcze sie nie zapowiada... więc skoro sie nie zapowoada to chyba na marzec zostane... bo niby ostatni termin na 21.02.09. mam, ale czy ja wiem czy ten termin to wiarygodny jest? Nie odczuwam żadnych skurczy, Ala sobie fika w najlepsze i tak sobie czekamy z dnia na dzień...
Aga trzymam mocno kciuki obyś wreszcie miała Maluszka przy sobie i to już DZIŚ
Aga trzymam mocno kciuki obyś wreszcie miała Maluszka przy sobie i to już DZIŚ
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
a ja zazdroszczę tym rozpakowanym, moj termin zbliza sie duzymi krokami i nic sie nie dzieje, nie chce tu zostac sama, nie opuszczajcie nas dziewczynki![]()
No wlasnie!!!!!!! Ja tez mam jeszcze chwilke czasu i juz sie zaczynam stresowac ze jak ja urodze nikogo tu nie bedzie
Jutro ktg i zobaczymy....jak dotąd poza twardnieniem brzuszka i lekkimi bolami (czasem takimi ciagnącymi) nic....
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
AGA ja też moco trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Intruzka!!!!!!!!!!! Powodzenia!!!!!!!!!
Mnie bedzie najbardziej brakowalo czekolady w diecie mamy karmiacej
a do tej pory najbardziej brakuje mi smaku Pepsi
porzucilam tą gazowana kofeinke dla dobra synka - tak na wszelki wypadek i szlag mnie trafia jak jestem w towarzystwie gdzie pija gazowane napoje
nawet smaku drinkow mi tak nie brakuje

lajfik
Kuba i Kaja;*
Lajfik, tu wywoluja 10- 14 dni po terminie. Wg polowkowego scanu termin byl na 5, a wg lekarza na 10. Kurcze, nie chce, zeby mi wywolywali, bo wtedy moge zapomniec o porodzie w wodzie...:-(A kiedy zaczynaja indukowac w Irlandii?
Ja jak nie urodzę ...to wizytę mam na wtorek w szpitalu .. a wywołują tutaj na 9-10 dzień po terminie .....ale nie oksytocyna ...najpierw jest jakiś specjalny żel.
Jak wracałam dziś ze sklepu tak mnie kuł brzuch ...jakby mi z piąchy dawała ...co chwilę

Jestem jakaś śpiąca ...i rozkojarzona ...

reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
lajfik może to rozkojarzenie i rozespanie to właśnie pierwsze sygnały... ;-) ja miałam super wiele energii całą ciążę, a na 3 dni przed porodem to mi się ręki nawet podnieść nie chciało
a jak się zmusiłam i wyszłam z domu to na drugi dzień się zaczęło