reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

A Kraf się dzisiaj odzywała???
nieeee....:szok:

wróciłam z zakupów, biorę się za ogórkową, potem chyba zacznę zrzucać węgiel z tych nerwów i niecierpliwości...;-)
i mało kto ze spotkanych-dawno nie widzianych wierzy, że termin mam na jutro- obstawiają jakiś 6-7 miesiąc!!:szok: jak tak dalej pójdzie moje ciężarówkowanie potrwa jeszcze z kwartał!!!!!

ale humor ciut mi wrócił;-):tak:

reklama
Mam wieści od naszej aguli

Nadal jest w dwupaku, okazało się, że ma źle policzony termin porodu i nie był on na 02.02 tylko na 08.02. Mały waży koło 3,6 kg, więc jest mniejszy niż się spodziewali. Jeśli dobrze wszystko zrozumiała to jutro będą jej robić próbę oksytocyną. I nadal ma podwyższone ciśnienie, nie wiadomo czemu.

Ostatnia edycja:
no właśnie pędziłam poinformować o Adze, ale widzę, że larkaa mnie ubiegła :-p:-D
a ja biedne moje małe dziecko odstawiłam od cycucha :zawstydzona/y::-D
(a swoją drogą - jak ONE BOLĄ! ała! )

Widze ze problemy przy ustalaniu terminu nie tylko ja mialam ;-) ach ci lekarze....

Mam nadzieje ze Adze uda sie w koncu urodzic - bo jakby nie bylo to i tak juz po terminie jest :tak:

megusek raz krzyczysz na nas, że się nie martwimy, a teraz że się martwimy :D

a w ogóle ten...no....pan czopek odszedł z mojego grajdołu i powiedział "jedź dziewczyno na fast food póki czas!!!!!"

więc ja dziś obiadu nie robię, walniemy się do jakiejś knajpy na coś faaast - może pizza hut? :>

(mam nadzieję, że zrozumiałyście o czym pisałam) :D

megusek raz krzyczysz na nas, że się nie martwimy, a teraz że się martwimy :D

a w ogóle ten...no....pan czopek odszedł z mojego grajdołu i powiedział "jedź dziewczyno na fast food póki czas!!!!!"

więc ja dziś obiadu nie robię, walniemy się do jakiejś knajpy na coś faaast - może pizza hut? :>

(mam nadzieję, że zrozumiałyście o czym pisałam) :D
w końcu żem ciężarna :-p:-p
Larkaa no to :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
A ja już mam dosyć tego wyczekiwania, raz boli, raz nie boli, to pojawiają się skurcze to mijają, już mam dość i w ramach relaksu umówiłam się na jutro do fryzjera :happy: bo na zakupy to już nie dam rady :rofl2:
Ale nie będę miała nic przeciwko żeby maluszek pokrzyżował mi plany :-)

Do góry