reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

staram się nie myśleć o tym tylko sie właśnie zastanawiam jak to jest ze on mi powiedzial ze mam taka zagrozoną ciąze i nikt do tej pory tego nie powiedział tzn. powiedzieli że mam zagrożoną ciążę od poczatku bo leczona byłam dlugo ale myślę ze przez to jakos moze mniej sie przykladaja bo juz i tak zagrozona i tak. Akurat ja sama sie bioterapia zajmowałam i miałam z wieloma do czynienia bo w takim srodowisku czary mary byłam dłuuuuuugo i akurat ten budzi moje zaufanie (a nie wielu takich było). We wtorek mam wizytę to zobaczę co mi powie. Nie powiem wprost co i jak, ale tak spróbuje podejść. Do tego wszystkiego sama czuję że nie jest super z dzidzią moją tzn. z jej ułożeniem i mówiłam o tym lekarzowi mojemu ale on nic na to a ja czasem chodzić nie mogę bo jet tak nisko że mi ciasno i mam tak napięte podbrzusze, a kopniaki czuję całkiem nisko np.poniżej lini włosów łonowych i czasem mam wrażenie że mi wypadnie bo niżej sie juz nie da być.

reklama
dzięki Maran-atha na szczęście siedze w domu i wlasciwie nie wiele sie ruszam wiec lenistwo caly czas, ale tak sie przejelam tym bo wierze temu bioterapeucie i nie chciałabym zeby cos lekarz moj przegapil. Ogolnie to sama sie dziwie ze jestem taka spokojna i sie tym az tak nie przejelam tzn. staram sie na tym nie fiksowac tylkko zdrowo podchodze i mysle co gdyby sie tak stalo i np.z wyprawka sie pospiesze na wszelki wypadek bo gdyby tfu tfu to chcialabym byc przygotowana.
O a przy okazji tych wieści zaczęlam sie zastanawiac co z karmieniem piersia jak sie dzidzia urodzi tak wczesniej? Jest pokarm?
A kiedys tam pisalyscie o sztucznych pazurkach i moge powiedziec ze przy dzieciach to wcale nie przeszkadza a powiedzialabym nawet ze sa lepsze bo sa twardsze i nie podrapia dzidzi. Znam z doswiadczenia :-) jakby ktoś chciał to moja siostra robi;-) to do antar bo Warszawa :-)
Tydzień mnie nie było i tyle do czytania i czytam zeby nadrobic ale juz nie pamietam co komu odpisac i głupio mi troche

staram się nie myśleć o tym tylko sie właśnie zastanawiam jak to jest ze on mi powiedzial ze mam taka zagrozoną ciąze i nikt do tej pory tego nie powiedział.

Jak możesz wierzyć komuś ...kto postawił taką diagnozę bez specjalnych badań :confused:...bzdura moim zdaniem i nie przejmuj się tym:tak: ...słuchaj ginekologa ,a nie innego specjalisty ..:baffled:to tak jakby okulistka mi powiedziała że z moją ciążą coś nie tak:dry:
Niepotrzebny stres dla Ciebie postrzałko;-) Pójdziesz do lekarza to się okaże co dalej ...może masz taka urodę że brzuszek jest niżej ,albo sie przewrażliwiłaś ..ja też czuję dzidziusia czasami nisko...bo jest ułożony miednicowo..to normalne na tym etapie
Nie przejmuj się Będzie OKI DOKI:-D:-D:-D

Ja nie często się loguję- raczej podczytywaczką jestem, ale o mailu Postrzalki muszę napisać!!!

Droga Postrzalko!Nie stresuj się słuchając jakiś nawiedzonych kolesi. którzy diagnozę stawiają tym jak masz brzuch nisko:wściekła/y:. Dziewczyny mają rację- on tą diagnozę postawił bez żadnego badania.. i co? I tylko Cię zestresował.. chyba Twój lekarz zauważyłby gdyby było coś nie tak.. i to na pewno nie na podstawie tego jak nisko masz brzuszek- w końcu każda kobieta jest inaczej zbudowana no nie??.. także olej tego pana i nie stresuj się bo to tylko szkodzi Dziecku:tak:

Postrzałka no co ty!!! słuchaj swojego gina a nie jakiegoś bioterapeuty!!!!
ps. wstaw brzucha na forum...my ocenimy :)
ps.2. moj tez jest nisko i co? i nic? :tak:

JA także niczego nie zauważyłam. Niech ten facet zajmuje się tym w czym jest dobry, a nie ciążą! TAkich głupot CI naopowiadał ze SZOK! Nie stresuj się głupim gadaniem. Masz śliczny okrąglutki brzuszek. Wdg. mnie nie jest on obniżony.

Ja jestem anty wszelcy Kaszpirowscy. Minęły czasy wiary w znachorów i innych takich.
Sama miałam z takimi styczność, idziesz do nich płacisz kasę, nagadają się bzdur i nic z tego nie wynika. Jak byłam mała mama zabrała mnie do takiego bo miałam częste kolki nerkowe, facet przyłożył mi ręce do głowy, kazał pić pół roku suszone obierki z ziemniaków zalane wodą, mama dała stówkę, a ja potem piłam ten badziew... ;/

reklama
Do góry