reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Inuś witaj i pisz jak najwięcej

larka ewelinka ja mam to samo wydaje mi się że posiusiałam się albo wody odchodzą lecę do łazienki a tam suchutko. Może skoro trochę z nas to ma to tak ma być.

A ja znowu leżę i leżę mąż zrobił pranie wywiesił na dwór i .... zaczął sypać śnieg więc musiał wszystko nosić do suszarni a były tego 3 automaty ale nie narzeka robi wszystko i nie pozwala mi wstawać chyba ten szpital go wystraszył.

mamaflavi
witaj w Polsce!!!

reklama
:szok::szok::szok::szok: SZOK u nas jest śnieżyca za oknem, a nie wymieniliśmy jeszcze opon. Dzis wieczorem mąż mnie odwozi do koleżanek na babski wieczór. Troche się boje jechać na letnich :angry:

U nas dziś rewolucja jest w domu.. Mąz rozwala mebloscianke, ktora kupilismy niecaly rok temu, zostawiamy sobie szafe i taka szafke ozdrobną z regalami. Z tej reszty zrobimy jakieś półki. Musimy tak robić, bo inaczej nie pomieścimy się z maluszkiem w naszym M1 ;-)
Od rana pralka chodzi na pełnych obrotach. Robimy pranie ciuszków dla Maksa wszystkich. Tzn. mąz robi a ja na wszystko patrze :-) Zła jestem, bo włożyl za duzo proszku i boje sie, ze zostanie to na ciuszkach. Nastawil podwojne płukanie. Nasypał 3/4 miarki. Pralka nie byla pelna. :angry::angry::angry:

Brzuch mnie od rana boli i twardnieje. Nic nie mogę robic :-:)-(

ja kacperka rodziłam bez żadnego znieczulenia i teraz tez mam taki zamiar ale wiadomo różnie to w trakcie może wyjść i może będzie potrzebne jak na razie to jestem na nie.

a może poszły byśmy za przykładem innych koleżanek i założyły bysmy wątek porodowy?? obserwowałam grudniówki i fajny ten ich watek..najpierw pisały o wszystkim co porodu dotyczy o obawach itd a potem będą opisywac swoje porody:) co Wy na to?? ja myślę, że to dobry pomysł:tak:

reklama
ewelinka myślę że pomysł jest fajny już wszystkie coraz częściej myslimy o tym wielkim dniu i mamy mnóstwo pytań i warto by je zebrać w jednym miejscu:tak::tak:

Do góry