reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ardesh wszystkiego najlepszego!!!!! bardzo fajnie, że mąż Ci zrobił dzisiaj taką niespodziankę :)

elvis i tak też zrobię, właśnie zakupiłam nawilżacz na allegro, poszłam za Waszą radą i postanowiłam go sobie sprawić, Kurczę sama wstaję z zatkanym nosem i chrząkam, a co dopiero niuńcia :)

Dzięki :-)
larkaa pochwal się nawilżaczem. Ja poluje już od 2 miesięcy. Używanych jest niewiele, a nowe są drogie. A te nowe za 60 czy 70 zł nie wiem jak będą się sprawować :dry:A jeśli chodzi o rozwieszanie mokrych ręczników na kaloryferach - my mamy zakaz :baffled: bo nam pękną kaloryfery.

Ardzesh, wszystkiego naj Tobie także:-) Kochanego męża masz, tylko pozazdrościć. A nawilżacze ostatnio widziłam w Leroyu za 90zl, ale nie czy coś warte.

Dziewczyny, nie ma tragedii z tą rwą. Ogólnie jestem wytrzymała na ból, tylko szlag mnie trafia, że czasem ruszyć się nie mogę. No i Frankowi tego nie wytłumaczę, on coś chce i koniec.
Dobra idę zobaczyć, co mój mąż w kuchni działa, bo na razie są tam gołe cegły:-(

ja też dzis mam imieniny i z tej okazji miałam iść do fryzjera. Nieststy nie udało mi sie bo pół dnia czekałam, az nam krokwie z tartaku przywiozą. Mieli być koło jedenastej a byli po trzeciej. A tak w ogole to dziś w nocy strasznie bolał mnie brzuch, nieźle się wystraszyłam, ale wziełam nospe forte i do rana przeszło.
NAjlepsze życzenia dla wszystkich Kasiek z forum. Duzo zdrówka i wytrwałości:)

ardesh larkaa wszystkiego co najlepsze dla Was z okazji imienin :*

ehhh a mnie za to bardzo boli kręgosłup... leże dużo, ale i tak boli...

pozdrawiam Wszystkie babeczki i Maluszki :*

I ja dołączam się z życzeniami wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantek :-)
Sama mam w domu Kasię i wiem że Kaśki to super kobietki :-D
A ja dziś kupiłam sobie pierwszą ciążową bluzeczkę bo w niedziele mamy chrzciny u kuzynki i trzeba jakoś wyglądać , no i umówiłam się na jutro na 14.00 do fryzjera :tak:
I w związku z tym mam do Was pytanie : ile teraz kasy daje się na taką imprezę bo dawno nie byłam i nie mam pojęcia . Dodam że jestem zwykłym gościem i nie mam jakiejś specjalnej funkcji :happy:

reklama
Ja też wszystkim solenizantkom życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i samych pogodnych dni:-).

A ja wczoraj też dostałam kwiatki od męża z powodu półrocznicy naszego ślubu:-D. Ehh jak to mówię każda okazja jest dobra do świętowania ;-).

A dziś po całym dniu na uczelni w końcu nadszedł czas na odpoczynek:happy:. Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek

Do góry