reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

abeja a co to bez znieczulenia to jakieś dziwne jest?
ja myślałam, że ze znieczuleniem to wyjątki są :D
u mnie w szpitalu na szczęście nawet nie ma możliwości znieczulania :)

aga Kalina nie zamierza si e nigdzie ruszać z tego grajdołu :D

reklama
larkaa odpowiadając na Twoje pytanie : dla mnie nie. Ale ardzesh od 6 miesięcy zapowiadała, że będzie korzystała z zzo i w rozmowie ze mną prosiła, żeby Wam napisac, że jednak nic z tego nie wyszło.
Prośbę koleżanki spełniłam.
To tyle.

abeja aha, rozumiem :)
myślałam, że tylko ja żyję po prostu w jakimś "innym świecie", bo nie znam osobiście żadnej dziewczyny, która by korzystała ze znieczulenia,
ale to dlatego że we Wrocławiu nie jest dostępne (no chyba że ktoś sobie prywatnie zamówi anestezjologa).

no i przynajmniej dla mnie znieczulenie to jest jakiś luxus trudno dostępny

a tak poza tym dziewczyny dzis zaliczyłam kolejny przyspieszacz na S
a mianowicie stres, ale nic sie nadal nie dzieje :)
prawie mielismy wypadek samochodowy na drodze przy dużej prędkości powyżej 100 km/h, serce mi staneło normalnie chyba na minute :O
aaa i odebrałam wyniki badań i wszystko w normie, huh :)

larkaa Ty uważaj, bo na koniec nie są Ci potrzebne takie wrażenia! Całe szczęście, że nic się Wam nie stało. Dech mi na samą myśl zapiera.
Dobrze, że wszystko jest w porządku i że wyniki są dobre.
AbEja jak będziesz rozmawiać z ardzesh to pogratuluj jej !

dzień dobryyyy :-)
W Zagłębiu paskudnie dziś...

widzę, że się ruszyło u tych Leni coś- więc ja też poproszę o przyspieszenie...:tak:;-)
byłam dziś na długim spacerze, u fryzjera, nasmażyłam mielonych kotletów, odwiedziliśmy z Małżonem telepunkt tp sa- "pełna kompetencja";-), i jestem tak wymęczona, że walę na wyro "chirurgów" na polsacie oglądać..

a pani w warzywniaku dziś z uśmiechem: to kiedy termin? w marcu?;-)ja tak szczupło przecież wyglądam....:tak::-D:szok: ja jej dam w marcu...
chyba nikt mi nie wierzy, że trzy dni przed terminem można na zakupy z domu wychodzić:rofl2::rofl2:

Dziewczyny nie spieszcie się z porodami za bardzo, bo ja nie chcę sama nierozpakowana zostać:-( Mam wrażenie, że jakoś pusto na forum.
Na mnie przyspieszcze też nie działają. Byłam dzisiaj z Frankiem na uczelni, nadzwigałam się młodego z wózkiem, nachodziłam i nawet lekkiego skurczuku nie miałam. W piątek idę na KTG do szpitala, ciakawe co tam pokaże, bo jeszcze ani razu nie byłam.

Dziewczyny nie spieszcie się z porodami za bardzo, bo ja nie chcę sama nierozpakowana zostać:-( Mam wrażenie, że jakoś pusto na forum.
Na mnie przyspieszcze też nie działają. Byłam dzisiaj z Frankiem na uczelni, nadzwigałam się młodego z wózkiem, nachodziłam i nawet lekkiego skurczuku nie miałam. W piątek idę na KTG do szpitala, ciakawe co tam pokaże, bo jeszcze ani razu nie byłam.

Golimek Ja też mam takie wrażenie ..i jakoś tak dziko :-(..jutro nam jeszcze Aga odpadnie ( aguś z czego się akurat w twoim przypadku niezmiernie cieszę :-D;-)) no i zostanie nas raptem garstka...
Martussa no widzisz bo ty sexi laska jesteś;-)..pamiętasz jak wklejałaś zdjątka i mówiłaś że czujesz się taka sexowna :-D:-D:-D... jeju jak to zleciało :-):-):-)
aż czasami mi brakuje tych naszych rozmów o początkach i niepewnościach, zakupach i pierdołach :tak:;-)...ajjjj sentymenty mnie wzięły ...Nooooo..aleeee
teraz będzeimy gadac o pieluszkach i cyckach i kupkach hehehehe
Abejka ...no pewnie masz rację ..przecież Ardzesh cały czas oficjalnie wszem i wobec CHCIAŁA ZNIECZULENIE :-D dzielna babka ...duży buziol ...uściskaj ją ;-)
dzisiaj byłam na długim spacerze i jak na razie skórcze są ,ale nieregularne i dość rzadko ....więc się bujam dalej :sorry2:;-)
aaaa no i nażarłam się frytek z fasolką szparagową :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
abeja a co to bez znieczulenia to jakieś dziwne jest?
ja myślałam, że ze znieczuleniem to wyjątki są :D
u mnie w szpitalu na szczęście nawet nie ma możliwości znieczulania :)

aga Kalina nie zamierza si e nigdzie ruszać z tego grajdołu :D
A ja znam naprawde malo dziewczyn ktore rodzily bez znieczulenia Moze dlatego ze w uk nie ma z tym problemu i przede wzystkim jest bezplatne Moja polozna juz na jednej z pierwszych wizyt poinformowala mnie o mozliwosci znieczulenia i stwierdzila ze bardzo duzo kobiet z tego korzysta :tak: Wiekszosc moich znajomych z tego skorzystala wiec dla mnie to zupelnie normalne
glitteryourway-6ce476dc.gif

reklama
ja tam jeszcze nie wiem jak to będzie, ale jesli Alicja rzeczywiście jest taka duża jak mi to lekarz mówi to chyba nie obejdzie sie bez znieczulenia, chociaz nie wiem w sumie jakie to doświadczenia taki poród, więc nie wiem czy dam rade wytrzymac czy bede brać znieczulenia, tak czy owak mam taka możliwość i to mnie uspokaja :)

Do góry