reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Cześć dziewczyny melduję się że zyjemy i mamy się całkiem dobrze. Cyprianek nawet daje w nocy pospać:-):-) poza tym uczymy go kiedy dzień a kiedy noc mam nadzieję że zaprocentuje za jakiś czas:-p. Piotrek kąpie i opiekuje się pepuszkiem a ja całą resztą. pozdrawiam buziaki

Ja se włosy na wałki nawinęłam....może to pomoże i wyląduje cała pikna na porodówce? ;-)
to ja może pedicure machnę??;-)zetrę pięty, nawilżę skórę...:-D co by wstydu córce nie narobić;-)
włosy znów mam na krótko, wałki odpadają... mejkapu dziś nawet nie zrobiłam- ("a nóż-widelec zostanę rodzić i się rozmaże??"):-D w niedzielę zrobię pełen!!!:angry::rofl2:

Kochane, ja dziś sobie nawet maseczkę zrobiłam...a chyba z rok się takiemu zabiegowi nie poddawałam. Już nie wiem czym się zająć, chodzę po domu i wariuję ;/

Dziewczynki ja juz od kilku tygodni sie nie maluje po prostu mi sie nie chce,wlosy upinam w kitke i smigam :-D Teraz to juz mi obojetne jak wygladam:-p
glitterfy071953T559D36.gif

Ja se włosy na wałki nawinęłam....

to ja może pedicure machnę??;-)zetrę pięty, nawilżę skórę...:-D

ja dziś sobie nawet maseczkę zrobiłam...

Dziewczyny bo jeszcze dzisiaj Miss Porodówki zostaniecie;-):-D

Niezłe:-D Ja tam w dzień porodu rano lepiłam bałwanka starszemu Synowi, więc może Wy też spróbujcie:rofl2:

reklama
Do góry