reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
a ja dzisiaj byłam na spotkaniu fanów chust. Kurczę! Super było!!! Poznałam mnóstwo ludzi chętnych do pomocy. Tematy rozmów - tysiące. Fajna kawiarenka.
Ale przede wszystkim jestem szczęśliwa, bo wreszcie nauczyłam się motać Milę i złapałam niezłego bakcyla! Co najlepsze - mój mąż jeszcze tydzień temu był niezadowolony z mojego zakupu chusty. Stwierdził, że to strata kasy. A dzisiaj - mąż nie do poznania. Zaraz po powrocie do domu zamotał małą i sprzątał z nią mieszkanie :szok::eek::-D:-D:-D

Elwisku STO LAT ...Widzę, że jesteśmy urodzone tego samego dnia :-D

Do mnie nawet nikt na razie nie zadzwonił :-:)-:)-(... mam mega doła i do tego pokłóciłam się z M :-:)-:)-(

lajficzku - buuu, dałyśmy plamę :zawstydzona/y::-(

kochaniutka wszystkiego najlepszego! Duzo zdrowka, utrzymania urody i pociechy z dzieci, oraz wszystkiego co sobie wymarzysz! wielkie buziaki! :** i przytulaki :tak::-):-D:tak:

lajficzku - buuu, dałyśmy plamę :zawstydzona/y::-(

kochaniutka wszystkiego najlepszego! Duzo zdrowka, utrzymania urody i pociechy z dzieci, oraz wszystkiego co sobie wymarzysz! wielkie buziaki! :** i przytulaki :tak::-):-D:tak:
Ardzesh ..dziękuję i nie dałyście plamy ;-)....mnie chyba nie widać że mam urodziny ... Po prostu z Polski nikt nie dzwoni ...jak na razie tylko moi rodzice :-(
i w ogóle to siedzę sama i jest totalna porażka ...NIENAWIDZĘ tej głupiej Irlandii :(

lajfik nieśmiało poinformowała nas, że mamy złożyć jej życzenia :-D:-D:-D

a tak naprawdę dużo szczęścia, słońca i uśmiechu na twarzy z tej pięknej okazji
A znajomych z Polski olej, oni znają nr tylko wtedy jak coś potrzebują.

-j-
nie wiem gdzie to można znaleźć i nigdy tam nie zaglądałam. ja się zbunkrowałam na lutówkach i nigdzie więcej nie szperam :-):-):-)

Ardzesh ..dziękuję i nie dałyście plamy ;-)....mnie chyba nie widać że mam urodziny ... Po prostu z Polski nikt nie dzwoni ...jak na razie tylko moi rodzice :-(
i w ogóle to siedzę sama i jest totalna porażka ...NIENAWIDZĘ tej głupiej Irlandii :(
chyba się trzeba gdzieś dopisać , by komunikat o urodzinkach pokazał się
A sama nie jesteś, masz nas.:tak::-)

lajfiku Życzę Ci , abyś zawsze umiała zaczynać swoje życie od nowa, każdego dnia.
Nawet wtedy ,gdy przezywasz ciężkie chwile , wiedz ,ze nie jesteś sama.

Zazwyczaj czujemy to samo, ale rzadko o tym mówimy.
Poza tym: radości na każdy dzień i nadziei na lepsze jutro, spełnienia marzeń, pociechy z maluchów i szczęścia wszelakiego
życzy Justyna.:-)

905_DSCN3882x370.jpg

reklama
Lajficzku, wszystkiego najlepszego Kochana:-)

Jestem jakaś niekumata, bo nie rozumiem gdzie się pojawia ten komunikat o urodzinach. Po prostu jak widzę, że komuś są składane życzenia to też składam...już się mój mąż śmieje, ze głupią blondynką jestem ;/

Do góry