ale pogoda za oknem:-( leje i leje...

aga - mojej małej też bulgocze w brzuszku jak wcina cyca :-)
elwisku - i ja do życzeń dołączam się - Wszystkiego Najlepsiejszego - przede wszystkim dużo zdrówka!
jeżyk - jak się dziś czujecie? Lepiej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale pogoda za oknem:-( leje i leje...
na samym dole , na głównym forum wyświetla się kto ma w danym dniu urodzinki.Aguś- to tak jak ja!! ;-)
pozwolisz, że się podepnę?? :-):-):-):-):-)
Ardzesh ..dziękuję i nie dałyście plamy ;-)....mnie chyba nie widać że mam urodziny ... Po prostu z Polski nikt nie dzwoni ...jak na razie tylko moi rodzice :-(lajficzku - buuu, dałyśmy plamę:-(
kochaniutka wszystkiego najlepszego! Duzo zdrowka, utrzymania urody i pociechy z dzieci, oraz wszystkiego co sobie wymarzysz! wielkie buziaki! :** i przytulaki:-)
![]()
chyba się trzeba gdzieś dopisać , by komunikat o urodzinkach pokazał sięArdzesh ..dziękuję i nie dałyście plamy ;-)....mnie chyba nie widać że mam urodziny ... Po prostu z Polski nikt nie dzwoni ...jak na razie tylko moi rodzice :-(
i w ogóle to siedzę sama i jest totalna porażka ...NIENAWIDZĘ tej głupiej Irlandii![]()