reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ojojoj larka niemozliwe,ze ciebie cos urazilo,bo z tego co zauwazylam to ty przewaznie krytykujesz innych nie baczac na to czy kogos obrazisz swoja wypowiedzia Nie bronie tu agi,bo tez uwazam,ze czesc jej wpisow jest niezrozumiala,ale czasami lepiej spojrzec najpierw na siebie,a potem krytykowac innych

:tak::tak::tak:

a mi agi szkoda...

reklama
Kurczę wystarczy, że jeden dzień mnie nie ma a tu już zadyma !!!

Z tym słoniem to wyjaśniam (o ile dobrze kumam) Larkaa w którymś poście napisała zamiast "...byłam w ciąży" to " jestem w ciąży", coś takiego. A że słonie długo chodzą w ciąży, widocznie agi się skojarzyło.

Jeśli chodzi o posty agi, to też niestety też je omijam, bo ciężko się je czyta.
Uważam jednak, że dla każdej z nas jest tu miejsce :-)

Do ciętego języka Larki się przyzwyczaiłam i nawet polubiłam :-)

Posty Agi są pisane źle stylistycznie, bez przecinków i ze złym szykiem zdania....ot tyle...dlatego źle się czyta.
Prowokacja jak w wywiadzie z Dodą..........:-):-)

a ja zauważyłam ,że jak któraś pisała ,że coś tam się działo to u agi oczywiście to już było i zastanawiałam się ile to jej dziecko już przeszło ale nie powiem Miłoszek to taki śliczny i słodziutki chłopaczek

mikimauro witaj z powrotem:-):tak: Jak tam urlop?

-j- te wydatki na szkołe to faktycznie horror
Wczoraj na książki do chrzesniaka wydałam 240 zł(6 klasa) i to nie wszystkie Parę będzie mógł miec używanych od kolezanki.Najdroższe do angielskiego książka i cwiczenia 66zł:szok:

oj omineła mnie zadyma:-D

Larki komentarze faktycznie czasami są cięte ale już się przyzwyczaiłam i czytam z usmiechem :-)
a agi przeciez nikt nie wygonił Dostała ostrzezenie Gdyby była w porządku to przecież pisałaby dalej. chyba że nie lubi krytyki:sorry2:

a ja dzisiaj teraz siedzę sama i gdyby nie mój mały skarb, który słodko śpi za ścianą to bym była sama jak ucięty palec. Mój M pojechał do pracy na nockę ,starszak do kolegi .Mówił ,że na grilla . Sredniak na osiedlu z kolegami rozbili namiot i tam śpią ,a ja się cieszę bo mam kompa dla siebie co o tej porze to rzadko spotykane hurra:confused: Tylko wy nie idźcie jeszcze spać i nie zostawiajcie mnie;-):-)

Oj, ale zadyma. Popieram że posty agi są ciężkie, i czasem z braku czasu nie czytam. A Laarka...ja uwielbiam jej ironię i czasem bawi mnie do łez:tak:

mysia a ja Ci życzę większego poczucia humoru i dystansu do niektórych spraw, siedzisz tu w zasadzie od niedawna, jakbyś była tu od początku jak Antar, -j- czy inne dziewczyny to albo byś się przyzwyczaiła i śmiała z tego, albo udawała że mnie nie widzisz :) A Ty co wchodzisz to masz ciśnienie, że się czepiam, a przepraszam bardzo ja OWSZEM podjudzam często, ale to agi zawsze zaczynała "wyzywanie" pierwsza :)
habcia chyba wiem czemu Ci jej szkoda :D
mikimauro a bez Ciebie tu nudno było kobieto!!!! Nie było komu postów nabijać :D

Ostatnia edycja:
reklama
o miki no troszkę tęskniliśmy;-);-):-D:-D
-j- te wydatki szkolne to szok normalnie:szok: ostatnio szukałam w necie książek dla sióstr K., do gimnazjum idą i komplet podręczników 350zł+zeszyty i inne przybory i wszystko razy 2 bo to bliźniaczki są. niestety podręczników używanych kupić nie można bo co roku inne wprowadzają:angry:
antar na pewno po tym co przeszłaś będziesz świetnym doradcą:tak:
larkaa chyba nikt nie kuma słonia;-) może nam tą zagadkę tylko agi wyjaśnić chyba:-p
a kto to jest ta miki? :baffled::-D:-D:-D
Choć kruszynko przytulę cię.:tak:( Myślę , że się nie obraziłaś :rofl2:)

Antar chodzisz już do tego ośrodka czy to plany na przyszłość dopiero?:-)

-j- te wydatki na szkołe to faktycznie horror
Wczoraj na książki do chrzesniaka wydałam 240 zł(6 klasa) i to nie wszystkie Parę będzie mógł miec używanych od kolezanki.Najdroższe do angielskiego książka i cwiczenia 66zł:szok:

Dziewczyny macie racje , ta szkoła wykańcza... a niby edukacja w Polsce jest darmowa.:baffled:
Mary a ty chrześniaka sponsorowałaś? :szok: U mnie nikt nie zaoferował pomocy. :-(

Tylko wy nie idźcie jeszcze spać i nie zostawiajcie mnie;-):-)
o tej porze to ja na drugi bok przekrecałąm sie chrapiąc :-D:-D:-D

mysia a ja Ci życzę większego poczucia humoru i dystansu do niektórych spraw, siedzisz tu w zasadzie od niedawna, jakbyś była tu od początku jak Antar, -j- czy inne dziewczyny to albo byś się przyzwyczaiła i śmiała z tego, albo udawała że mnie nie widzisz :) A Ty co wchodzisz to masz ciśnienie, że się czepiam, a przepraszam bardzo ja OWSZEM podjudzam często, ale to agi zawsze zaczynała "wyzywanie" pierwsza :)
habcia chyba wiem czemu Ci jej szkoda :D
no i ostatni post... hmm... Na hormony chyba zwalić tego całego zamieszania nie można, więc....zwalę na pogodę . O! :-D:-D:-D

A tak serio to ja słonicę poprę. Jesteśmy na tym forum kupę ( brzydko zabrzmiało) czasu i zdąrzyłyśmy sie przyzwyczaić do obrażalskich komentów Martussy, pyskatej larkii, płaczącej antar , krzyczącej Meg, fochów habci , fałszywej zielono-mi , znikającej Nathalii , popierającej zawsze i wszędzie larkii ardzesh , mamuski pyzunii Elwiska , serka Krafci, pięknego golimka , nowej pani moderator lajfika, płaczącej Agi i szukającej konfliktów -j-.:-D:-D:-D

Ludzieeee... tu na tym forum jest taka zbieranina ludzi, charakterów, że zawsze coś komuś nie będzie pasowało. A jak nie pasuje to przecież nikt nie zmusza do czytania, pisania, udzielania się...:no:

I po raz kolejny to napiszę - żadnej elity tutaj nie ma.:no: Każdy może dołączyć i pisać wtedy kiedy tylko chce.
A , że coś którąś w oczy kole to chyba ma prawo zapytać, nie?;-)

Do góry