19marzenka88
Fanka BB :)
masakra jakas....niech ten rok sie juz knczy...normalnie fatum nademna jakies jest....co chwile cos wyskakuje....
Wyobrazcie sobie ze moj dostawca energii greenchoice-z ktorego bylam tak zadowolona-wypowiedzial mi umowe-szok-dostalalm list z informacja ze zakanczaja umowe i tyle,zadnego powodu,nic,zero....myslalam ze to tak na koniec roku-ze chodzi o rozliczenie itp ale NIE!!! wchodze na ich strone,loguje sie-a tam dwie faktury z sierpnia i pazdziernika nie zaplacone-dodam ze sami sobie pobieraja z konta!!!nic mnie nie poinformowali ze sobie nie pobrali a od sierpnia do grudnia juz troche czasu minelo,a ja tez sie nie logowalam bo nic nie ptzychodzilo t myslalam spoko,pobieraja wszystko ok !!! No to dzis dzwonie do baranow-a oni ze tak ze o te faktury chodzi,niz ze ich wina ze nie pobrali-zero gadki-tylko ze jak chce dalej ich miec to mam im borg zapacic 400 euro hahahahha-a w czerwcu jak ich bralam placilam kaucie 509 euro-wice mowie ze nie ma mowy-ze juz raz placilam i drugi raz nie zaplace-no to ze nie ma powrotu no to mowie-to oddajcie moja kaucje mi-tak oni mi oddadza jak im stan licznikow przesle-ok przeslalam-czekac mam do 3 tyg na rozliczenie i ewentualnie kase jak mi sie bedzie nalezec-no kurde szlak by to trafil!!!!!nie z mojej winy mi umowe wypowiedzieli :/ mam nerwa jak cholera. Nic tylko od razu zapisalam sie do eneco bo juz STEDIN pismo wczoraj mi przyslal z zapytaniem czy mam dostawce nowego czy maja przyjechac zakrecic :/ masakra,mowie wa ze sie chyba wykoncze.Nie dosc ze na poprzednim mieszkaniu walczylam tez z pradem a raczej z zadluzeniem poprzednich lokatorow to teraz tu znowu szopki mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrr
madin dobrze ze dzieci juz zdrowe,u mnei tez juz zdrowko widac
Ja nie jade do tej pl,teraz te cyrki z tym pradem wiec nie moge dopoki tego do konca nie zalatwie zeby rzeczywscie mi nie zakrecili tego pradu bo zanim wymienia info ze soba to tez pewnie kilka dni minie-wole byc na miejscu w razie czego
Ja juz dostalalm umowe dla Olwikci do peuter
w pon ide podisac i od lutego zaczyna-ale fajnie bede miala pare godiznke dziennie dla siebie 
Wyobrazcie sobie ze moj dostawca energii greenchoice-z ktorego bylam tak zadowolona-wypowiedzial mi umowe-szok-dostalalm list z informacja ze zakanczaja umowe i tyle,zadnego powodu,nic,zero....myslalam ze to tak na koniec roku-ze chodzi o rozliczenie itp ale NIE!!! wchodze na ich strone,loguje sie-a tam dwie faktury z sierpnia i pazdziernika nie zaplacone-dodam ze sami sobie pobieraja z konta!!!nic mnie nie poinformowali ze sobie nie pobrali a od sierpnia do grudnia juz troche czasu minelo,a ja tez sie nie logowalam bo nic nie ptzychodzilo t myslalam spoko,pobieraja wszystko ok !!! No to dzis dzwonie do baranow-a oni ze tak ze o te faktury chodzi,niz ze ich wina ze nie pobrali-zero gadki-tylko ze jak chce dalej ich miec to mam im borg zapacic 400 euro hahahahha-a w czerwcu jak ich bralam placilam kaucie 509 euro-wice mowie ze nie ma mowy-ze juz raz placilam i drugi raz nie zaplace-no to ze nie ma powrotu no to mowie-to oddajcie moja kaucje mi-tak oni mi oddadza jak im stan licznikow przesle-ok przeslalam-czekac mam do 3 tyg na rozliczenie i ewentualnie kase jak mi sie bedzie nalezec-no kurde szlak by to trafil!!!!!nie z mojej winy mi umowe wypowiedzieli :/ mam nerwa jak cholera. Nic tylko od razu zapisalam sie do eneco bo juz STEDIN pismo wczoraj mi przyslal z zapytaniem czy mam dostawce nowego czy maja przyjechac zakrecic :/ masakra,mowie wa ze sie chyba wykoncze.Nie dosc ze na poprzednim mieszkaniu walczylam tez z pradem a raczej z zadluzeniem poprzednich lokatorow to teraz tu znowu szopki mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrr
madin dobrze ze dzieci juz zdrowe,u mnei tez juz zdrowko widac
Ja juz dostalalm umowe dla Olwikci do peuter

I właśnie w związku z tym za szybko upływającym czasem już zaczęłam robić liste co musimy zabrać do Pl i co mamy z niej przywieźć i co dzień coś tam dopisuje. Wolę wcześniej się zorganizować, bo wiadomo jak to bywa na ostatnią chwile albo sie czegoś nie zabierze, albo nie załatwi na czas....Wymyśliłam tez już prezenty świąteczne dla dziadków i dziś będę je zamawiać na allegro. Mimo, że wyjazd dopiero przed świętami to ja już czuje tą nerwówkę. Tak już mam, że jak gdzieś jedziemy to lubię mieć pakowanie i resztę spaw ogarnięte wcześniej. Jak sobie pomyśle jaka ja kiedyś byłam niezorganizowana....coś tam mi jeszcze po tym pozostało, ale i tak widać wielką różnice.
ja zawsze panikuje jak moje dzieci chorują......są matki które potrafią zachować spokój w takich sytuacjach, ale ja jakoś nie umiem tak.....
ale jakos co roku nie mamy okazji...zawsze cos nam wyskoczy nie planowanego co burzy wszystkie inne plany tak jak znowu w tym....Zazdroszcze wam.... Mam nadzieje ze uda wam sie wypad...Nasz Sylwester znowu bedzie nudny-w domu z dziecmi przed tv i po 24 nynu...hihi....Chyba ze ktos zechce do nas wpasc,bo zebysmy my wyszli to nie ma jak bo z kim dzieci