reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ewelka mi kiedys tez taki numer zrobila, zamiast spac po poludniu postanowila pojsc spac o 17 :confused:, o 19 pobudka, gdzie zawsze o tej godz wlasnie idzie spac juz na noc:tak:

reklama
Ja, koniec tematu, to na drugi raz nie zaczynaj, zes taka wielce pokrzywdzona. az sie dziwie ze jeszcze ignora nie kliknelas. haha

madziula a byla ladna pogoda 7 stopni i slonko:-)

no my tu wlasnie piszczymy i babababababab:-) a jeszcze mloda nauczylam robic pa pa pa i jak tylko ktos powie papa to macha lapka, tak nieparadnie :-D
ale nudy

kasia przepraszam ale jutro mnie tez nie ma, moze pt?? wrzuc pierozki do zamrazalnika, tylko nie zjedz mi ich:-D

ewelina ja z doswiadczenia widze, ze te dzieci co leniwe byly to jak juz wystartuja to chwila moment od razu raczkowanie i do wstawania a potem myk myk i chodzenie. Widzisz rozumie papa, ja dzis tlumaczylam Adamowi na podlodze, ze jak ja unosze nogi to on tez ma uniesc ale nie zaskoczyl :-D

A moj to tak meczy na tej podlodze te swoje umiejetnosci juz jakies 2 miesiace lekko. No ale jakies postepy robi, czasem taniec breakdance wychodzi, oby tylko nie marudzil , ze chce a nie moze to mama bedzie happy!

hej..

jestem z drugiego watku.. :tak: ale chetnie wypowiem sie i tutaj;-)
widze ze zamieszanie chodzikiem... ja nie kupilam bo nie mielismy w poprzednim mieszkaniu tyle miejsca i by sie obijala mala od wszystkich mebli.. ale podchodze do tego gdyby chodzik byl taki zly to by go nie produkowano...;-)

reklama
Do góry