reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayn ale ten twoj Adaś slodki :) ale bym go tulila:D moj to taki rozczochrany jak wstaje :p

Kasia, ale ty kobieto masz przeboje, bucik zgubiony :) ale dobrze ze z dziewczynkami wszystko dobrze :*

Marzenka ja juz nie pamieta jak to sie robi, ale ja robilm na suwaczki.com i potem wzielam pierwszy aders i jakos sie pojawil, nie estes tepa kbieto, ja tez nie umialam tego zrobic :)

Marzenka i udalo sie:tak:
A tu prosze dla tych co nie widza na fb:tak:

Załączniki

• 12208_455579354509848_1441897472_n.jpg
    12208_455579354509848_1441897472_n.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 46
Jeśli chodzi o Zoo...to z den Haag Centraal jedzie metro do Rotterdam Centraal przez Blijdorp Diergaarde :nerd:. Transport jest luz, bo nie ma schodków do pociągu, więc z wózkiem jest spoko. Madzia Madzia...to, że mnie mąż dwa razy do Ciebie zawiózł to głupie szczęście, tak to bym się bujała do Ciebie pociągiem albo innym tramwajem ze schodkami ;-). Macie głupie te tramwaje i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała się nimi tarabanić z wózkiem.

reklama
Ann:) Ty to jestes pierwsza osoba ,ktora poznalam normalnie przed forum a nie na odwrot:tak:Pierogów nie liczylam nigdy :szok: ale ze 20 bedzie:tak:
Ayni ten maluch naprawde Wam sie udal,jak to mowia holendrzy :goed gedaan :-D
Astrid wroce jeszcze do tych pieluch.Pisalas,zeby jakiemus rolnikowi opchnac ale ja nie musze.Teraz jak sortujemy smieci to dali za darmo specjalne worki na pieluchy i za darmo na milieustraat sie je oddaje i ida do recyklingu:tak:
Tak narzekalam,ze smieci beda nam wazyc i bedziemy placic za kg ale jak juz troche sortujemy to musialam przeprosic sie z nasza ekogmina i stwierdzam,ze wywoz jest teraz tanszy!!!
Pieluchy,plastik,papier i szklo biora za darmo.Smieci organiczne placimy za sam wywoz,jeden raz kosztuje 2,10 .Jak wystawie kontener raz w miesiacu ( mozna czesciej ale my nie mamy pelnego to nie wystawiam) to za rok wyjdzie 25,20 :szok: Tyle samo za szary kontener ,no i w szarym waza i kazdy kg kosztuje 0,36 ct.Ale naprawde jak sortuje to prawie nic w tym szarym nie mam:tak: Takze koszty za smieci teraz bede miec naprawde malutkie w porownaniu z setkami euro wczesniej!!!

Do góry