MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wyjazd udał się średnio....:-( Wróciliśmy wczoraj rano i od razu zabrałam sie do roboty. Pod naszą nieobecność znajomy odmalował nam kuchnie i salon. Z początku nie byłam za bardzo zadowolona, ale jak poustawialiśmy meble i jak wszystko wróciło na swoje miejsce to okazało się, że wszystko wygląda ciekawie. Część roboty została mi na dziś.....i rozpakowywanie.....masa tego jest. Najpierw kawka, a potem obowiązki:-)

popoludniu brat nas do siebie zaprasza ale to daleka droga i z dziecmi jeszcze,niechce mi sie ...no ale co powiem mamie ,ze jej nie zawioze...glupio tak.. Ale, co mi tamkonspiracyjnie cichych forumowiczek

Piątek mam wolny, bo musze syna z campu odebrać, a w niedzielę jedziemy do Rotteradmu na Eco shell maraton czy jakoś tak