reklama

Pogaduchy czerwcówek

sosnowiczanka, malgos, dzięki za słowa wsparcia.
asiorreek, oczywiście że pójdę, nie mogłabym żyć z myślą, że mogłam zabić swoje dzieciątko. Ale nie będę robić sobie większych nadziei.

Nie jestem w stanie usunąć suwaczka, nie mogę się z tym pogodzić...

reklama
Sosnowiczka dzieki. Mam sinecod to dam mu na noc. A ja podejrzewam, ze to wlasnie po szcaepionce go tak zlapalo :/ mnie cycuchy bola ale na szczescie mdlosci bardzo malo :)
Lady Agnes tulam. Kazal przyjsc jeszcze raz na potwierdzenie? Dziewczyny dobrze radza, sprobuj skonsultowac sie z innym lekarzem.
Agawera moze za wczesnie poszlas? Z drugiej strony dziwne zachowanie lekarza.

Lady agnes
Nic nie usuwaj ja jestem tez tego zdania ze konsultacja u innego gina jutro czy w czwartek jest wskazana. Trzymam kciuki mocne!

Agawera
&&& za bete!

Bedzie dobrze dziewczyny musi byc no!

Neferetete
Ja w pierwszej ciazy mialam blizniacza. W 7-8 tc byly dwa w 12 tc poszlam na prenatalne zostal jeden. A jeden sie wchlonal poprostu.

Ja bym dzzisiaj caly dzien spala a teraz mi tak niedobrze ze nie mode :-( bleee

Lady agnes dziewczyny mają rację. Trzymaj sie
Agawera daj znać jak beta

No i teraz ją zaczynam myśleć czy to dobrze że tak późno idę do tego lekarza. Kurcze tak bardzo chciałabym żeby mi ktoś potwierdził że wszystko jest ok. A tu jeszcze tydzień: (

Dawno mnie tu nie bylo.
Witam wszystkie mamusie a zwłaszcza wszystkie nowe. Gratulacje !

U nas nie ciekawie... Od wczoraj plemienia. Jestem po wizycie u gin . Kontrolne badanie na "bete" mam zrobić bo nie rosną pęcherzyki.. Jeśli nie będzie przyrastać albo zacznie się plamienie taką żywą krwią wtedy szpital.
Nie dopuszczam nawet takich myśli... Leże i odpoczywam..

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
BETA HCG 164.8 ↑ mIU/ml poniŜej 5.00 mIU/ml
ciąŜa: 1-3 tydzień: 6-71
ciąŜa: 4 tydzień: 10-750
ciąŜa: 5-6 tydzień: 158-31795
ciąŜa: 7-9 tydzień: 3697-163563
ciąŜa: 10-12 tydzień: 27832-210612
ciąŜa: 14-15 tydzień: 12039-70971
ciąŜa: 16-18 tydzień: 8099-58176

Nowe wątki

reklama