reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malazosia
Dziekowac. A dalabys przepis na ta pizze co?;-)
Ja tez na rybki lubie jezdxic ale z ojcem ;-) glw. Nocki :-) teraz za rok czy dwa juz mlodego bedziemy przyuczac ;-)

reklama
my już po obiedzie;d dziś mnie naszło na pomidorową;d a pizzę też bym sobie wszamała ale nie chce mi się robić..może zamówię albo męża wyślę;d no a mężuś w domu to od razu mi się nastrój poprawił;d już za mną chodzi i męczy mnie;dd ale do wieczora musi wytrzymać bo dawid się kręci;d

koga no mój maluch też uwielbia kury;d te nasze jakieś 2 lata temu oddaliśmy teściowej właśnie dlatego żeby mógł je odwiedzać..ale pożyły jakiś rok i lis je zeżarł;d nie muszę chyba pisać jaki był płacz:(( co do maści to masz rację, jestem tego samego zdania.

Smile ja nie mam ani jednego pryszcza..jakoś od czasów liceum nie mam z tym problemu..czasami przed okresem wyskoczył jeden góra dwa ale szybko ginęły. W ciąży z dawidkiem miałam idealną cerę i teraz jest podobnie..Współczuję Ci.

miss zdrówka!! wiem co czujesz;d mam to samo;/ ja właśnie przez to, że kury srały gdzie popadnie to je oddałam;d nie lubię mieć gówna na podwórku hehe;d chyba nikt by nie chciał;d a potrafiły nawet na schodach do domu narobić..brrr... bo nie miały swojej zagrody i chodziły w samopas.

MalaZosia nie dziwię się, że chciałabyś mieszkać na wsi;d na wsi jest cudnie;d a ja mam to szczęście, że moja wieś jest typową wsią turystyczną..jezioro, plaża, niedaleko stadnina koni, lasy;d a jezioro mam pod domem i teraz jak podejdę do okna widzę łabędzie na wodzie;dd nie no muszę kiedyś wstawić kilka zdjęć;d zobaczycie sobie.

Malgos u nas tata lubil jak kury lazily gdzie chcialy ale nieatety z babincem nie wygral i musial wydzielic im miejsce :D ale jak bylam mala to mielismy kroliki oj co mysmy sie z siostra malych trusiow onosily :D ehh wspaniale czasy :)
Miki mnie dzis zaskoczyl. Dostal naklejke z misiem polarnym w nagrode, ze coraz wiecej mowi po ang i jak wracalismy do domu to mi mowi, ze ta naklejka jest dla dzidziusia bo moze tez lubi misie polarne jak on. I jak tylko zdjelam kurtke to mi na brzuszku nakleil :) nosz moje zlote :)
Zaraz wybywamy na shooooping :D chyba do jutra :) milego wieczorka

A ja odebrałam młodą z przedszkola i tak mnie wkurzyła,że aż się wydarłam na środku ulicy...:no: Bo zimno jak cholera,chcę do domu,chce mi się sikać,a ta stoi (jeszcze wdepnęła w psie gów....) obrażona i ona nigdzie nie pójdzie,robiąc przy tym histerie....ehhhh....ale już wsio ok :-)
Nic mi się nie chce,najchętniej poszłabym spać.Idę poczytać inne wątki.;-)

Hej, ja na chwilkę. nadrobię Was po weekendzie a jestem dużo w tyle :( Od kilku dni przygotowuję imprezę - roczek mojej córeczki. Mamy mieć dużo gości a mój mąż ciągle w pracy i wszystko na moich barkach :( Wieczorem nie mam sił, by was poczytać.
Gorączka przeszła :) to było jednak przeziębienie, bo zaraz jak się lepiej poczułam to wyszła mi paskudna opryszczka na ustach. Musiało gdzieś się usadowić chol.erstwo :( Dzięki za wsparcie.
A co do smaków to ostatnio jem ogórki kiszone na słoiki :) Z córą jadłam słodkie, więc może teraz chłopak będzie :) Gratuluje super wizyt i zdjątek USG. Nie wiem jak wy, ale ja bardzo lubie patrzeć na te zdjęcia, tak słodko widzieć takie malusie człowieczki :)

Ale macie dzisiaj tempo. My po szczepieniu. Ależ jestem dumna z tego mojego syna, ani łzy nie uronil. Kupiłam mu buty zimowe:) cud jakiś. U nas ciężko dostać.
Malgos tak mamy takie prawdziwe gospodarstwo. Strasznie denerwowal mnie ten program rolnik szuka żony. Takie memeje pokazali szok! Teraz mamy taka mechanizacje, jest duzoooo lżej. Teraz brat z chęcią gospodarstwo by wziął. Mąż ma je od 4 lat. Ciągle inwestycje mi zjadły nerwy, ale warto:) mamy kury, ale w zagrodzie. Mieszkamy przy lesie, sąsiedzi jakieś 500 m od nas. Z początku było ciężko teraz nie narzekam.
Będziemy malować, nas dużo potrafi ale malować nie znosi:)

U nas- 4 brrry ZIMNO

U mnie w ostrym stadium występuje skleroza.

mamamm o jak fajnie :-) zazdroszczę :-) my mieszkamy na wsi ale takiego gospodarstwa nie mamy :-)

u nas leniwie ...
zrobilam buraczki zasmażane obrałam ziemniaki i czekam na chłopaków bo przyjadą z mielonym to zrobię jeszcze mielone i obiad ju jest :-D

aaa dziewczyny jest tu jakaś mamuśka z katowic ? :P
bo będę z J a ten na spotkania a ja nie mam co ze sobą i młodym zrobić :D

Miss ty sie kuruj zanim cie na maksa rozłozy. A z syfkami to ja juz nie wiem jak sobie radzic nic nie pomaga:-(
Zosia pizzy zazdroszcze bo mi kompletnie nie smakuja takie rzeczy, pomijam juz fast foody a przed ciaza lubilam tam zjesc a teraz zwykla pizza mi nie spakuje.I tez sie kuruj zeby cie bardziej nie rozłozylo.

Tak piszecie o wsiach to ja mam koszmar z dziecinstwa...mleko prosto od krowy o matko na samo wspomnienie mnie mdli.

My po obiedzie, dzis mezowy robil tortille no i pojechal do pracy a my sie obijamy.

Aaa i sie pochwale a co:-) Dzisiejsza nowa rzecz dla maluszka.

Photo0164.jpg

Załączniki

• Photo0164.jpg
    Photo0164.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
myszkajoasia ja nie jestem z katowic ale moja siostra mieszka w chorzowie czesto tam bywam :) Bo mieszkałam kiedys w katowicach i bytomiu :)
Smile swietny zakup, nic tak niekoi nerwów i smutku kobiety jak zakupy :P
mamamm moi rodzice mieszkaja prawie w srodku lasu i powiem tak jak ktos ma prawdziwe gospodarstwo to ma zmechanizowane tak jak mowisz a jak ktos sie bawi tylko no to ma kurki kruliiczki i kozy tak jak moi rodzice ze tak powiem hobbystycznie :)
miissis no to super :)
A ja poczyniłam zakupy dla Nelki bo rosnie i rosnie ciekawe po kim jak ja mam 157cm :P a mój tez raczej normalnego wzrostu wiec moze po dziadkach bo moj tata ma 190cm.
Mama przywiozła dzis reszte rzeczy do paczki na mikołaja do niej i w sumie bd taki ogromny karton :posciel hello kitty , swinka pepa szczoteczka elektryczna do zebów, kolorowanki, gra, słodycze, i 3 funkcyjny wózek dla lalek, ciatolinowy zestaw .No i jeszcze cos moja siostra ma dołorzyc i tescie wiec bd mega pudło.

A ja prowadze z moim wojne o to zeby sie regularnie goli bo mnie tak wkurza jak ma brode nie pasuje mu i wyglada ja flej jakis a on ze nie i stwierdziłam ze skoro nic nie działa to puki nie bd sie golił 2 razy w tg to nie bd sexu
wiec chodzimy podenerwowani oboje ale no cóz poradzic jak prosby nie działaj..:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry