myszkajoasia ja nie jestem z katowic ale moja siostra mieszka w chorzowie czesto tam bywam

Bo mieszkałam kiedys w katowicach i bytomiu

Smile swietny zakup, nic tak niekoi nerwów i smutku kobiety jak zakupy

mamamm moi rodzice mieszkaja prawie w srodku lasu i powiem tak jak ktos ma prawdziwe gospodarstwo to ma zmechanizowane tak jak mowisz a jak ktos sie bawi tylko no to ma kurki kruliiczki i kozy tak jak moi rodzice ze tak powiem hobbystycznie

miissis no to super

A ja poczyniłam zakupy dla Nelki bo rosnie i rosnie ciekawe po kim jak ja mam 157cm

a mój tez raczej normalnego wzrostu wiec moze po dziadkach bo moj tata ma 190cm.
Mama przywiozła dzis reszte rzeczy do paczki na mikołaja do niej i w sumie bd taki ogromny karton

osciel hello kitty , swinka pepa szczoteczka elektryczna do zebów, kolorowanki, gra, słodycze, i 3 funkcyjny wózek dla lalek, ciatolinowy zestaw .No i jeszcze cos moja siostra ma dołorzyc i tescie wiec bd mega pudło.
A ja prowadze z moim wojne o to zeby sie regularnie goli bo mnie tak wkurza jak ma brode nie pasuje mu i wyglada ja flej jakis a on ze nie i stwierdziłam ze skoro nic nie działa to puki nie bd sie golił 2 razy w tg to nie bd sexu
wiec chodzimy podenerwowani oboje ale no cóz poradzic jak prosby nie działaj..