Smile
Trojaczki nie sa zle

za jednym razem cala rodzinka haha;-) moja babcia miala dwa razy trojaczki i 3 x blizniaki plus 2x1 wiec wiesz

ale fakt wtedy to inne czasy byly :-)
Mississ, aż mi palców zabrakło, jak zaczęłam liczyć dzieciaczki Twojej babci

dała czadu kobietka, nie ma co, a dziadek jaki jurny, fiu fiuu

)
Pijecie kawę? miałam dzisiaj na nią ochotę ale miałam tylko rozpuszczalną i poniej zrobiło mi się niedobrze
Jaka kawa by była najlepsza?
Ja teraz tylko bezkofeinową. Kupiłam Illy, fusiarę, jest pyszna i nie odczuwa się "braku kofeiny"
Koga - podróżowanie jest cudowne

Ja też zawsze byłam wolnym ptakiem i moim planem na życie była "tułaczka" z plecakiem po Europie, potem świecie.. A mój mężu całkiem przeciwny biegun, ceni stabilizację, planowanie itd.. także musimy się spotkać gdzieś w połowie
Może pani pomyliła się i zły wierszyk dała?
Ratunku mój psiak się zakochał i nie wiem co z nim zrobić, chodzi taki smutny, nie je bawić się nie chce nawet na Majke nie reaguje choć uwielbia się z nią bawić
Hej Kasia

witamy w naszym brzuchatym gronie

Co do psiaków, to mój white terrier też teraz ma okres "zakochanego kundla", bo cieczki czas strat. Także obowiązkowo po każdym spacerze leci do swojej ogromnej maskotki żaby i tam daje upust emocjom

do tego oczywiście nie je i piszczy. I tak jak Twój - prawiczek, z tym że 5letni. Współczuję mu szczerze, ale jak mu się podobają to tylko wielkie psice, którym może co najwyżej łapy wylizać
U mnie wszystko ok, dzisiaj porządki i strojenie domu na święta

Klimat się robi, fajnie jest. Brzucho mi taki wyskoczył, że hoho, mam nadzieję że za 2 tyg na wizycie dowiem się czy psita czy ptak

Będzie co ma być, ale wysypało mnie strasznie, nie dośc że na buzi to i na dekolcie..dojrzewam?