Hej
Byłam dziś u gana, tego na NFZ. dziad jeden nie chciał mi zrobić usg, prosiłam ze chciałabym poznać płec to skomentował tylko ze na tym etapie mógłby się jeszce pomylić i miałabym później pretensje. Całą drogę do domu go wyzywałam
Z dobrych wiesci to dostałam skierowanie na drugie badania prenatalne, w poniedziałek dzwonie sie zapisac, gdzies za 4 tygodnie.
Sympatyczna ten tekst twojego synka na temat wynoszenia kupek super, pośmiałam się. Małe dzieci to są kochane
Chociaż wiecie, osobiście strasznie sie boje jak Alan zareaguje na rodzenstwo i ze bedzie zazdrosny, bo młody to moje oczko w głowie i poswiecam mu mase czasu, a jak urodze to siłą rzeczy bedzie sie to musiało zmienić.
MyszkaJoasie ja wczesniej miałam taki wstręt do mięsa i wędlin. Teraz minęło i juz wogóle na zadne zapachy nijak nie reaguję.
Grabola ja juz czuję takie jakby łaskotanie od środka, a kilka razy wydaje mi się ze poczułam dość wyraźne ruchy. Chyba ze wyobraźnie płata mi figle
MałaZosia i jak te leginsy, nosisz? W moich koło szwów na nogach porobiły się male dziurki.
Dziś kupiłam jedne ciązowe w gatta, ale nie ocieplane. Do pracy mogą być. Ciepło tam mam a i dojezdzać nie muszę.
Mississ nie bój sie wizyty, idz z dumnie podniesioną głową i patrz dziadowi prosto w oczy bo to on zawalił a nie ty! Pewnie był zdziwiony twoją reakcją bo mało ludzi tak naprawdę umie walczyć o swoje. Trzymam kciuki!
Sympatyczna osoby które wogóle sie nie udzielają, i nie udzielały od poczatku, tylko napisały posta z datą porodu poprostu usuń i tyle. Jesli zachcą wrócić do nas zawsze mozna bedzie je dopisać.