Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Małgoś - to bóle migrenowe? A próbowałaś chłodne okłady albo lawendę (czy coś koło tego)? Takie naturalne sposoby łagodzenia bólu głowy. Może masz też za ciepło w domu jak śpisz?
Malgos - ojj, biedactwo. Też miałam taki wręcz migrenowy ból kilka dni temu, ale po 2 dniach mi odpuściło. Mam nadzieję, że i Ty wkrótce poczujesz ulgę!![]()
Melduję się póżnym wieczorem.
MałaZosia to pewnie po jedzeniu. Nie martw się na zapas.Ale kolor musiał być intrygujący. To ja Ci powiem ,ze w sobotę mój przyszedł do domu o 24 i przyznał sie ,że wypił 6. Ale jak na taką ilość to nawet nie było bardzo widać. Mieli jedzenia sporo to ich nie zmogło bardzo.
Małgoś gratulacje dla synka. Dzielny z niego chłopczyk. Ja w czwartek występuję w jasełkach bo nasza Pani wymyślił,że przedstawienie zrobią rodzice i już mam stresa. A mój mąż śmieje się ze mnie ,że będzie anił w ciąży. Dobrze,że jeszcze mocno nie mam brzucha bo by to dziwnie wyglądało.
Misiss trzymam kciuki,żeby wszystko było ok. Odezwij się i wracaj na święta do domu.
Kasia twardnienie brzucha to chyba norma. Mi przechodzi jak sobie odpocznę.
A ja od dziś wziełam się ostro do roboty. Swięta za pasem a ja nie mam nic zrobione. A teraz wszystko na szybko.Mam nadzieję,że sprzątanie pójdzie mi szybko. W wakacje robiliśmy remont domu i kupę zbędnych rzeczy powywalałam i teraz tak myślę,że to lepiej jak dom nie jest taki zagracony. Przetrzeć meble , odkurzyć i podłogi dokładnie pomyć i po robocie. No i jakieś pyszne żarełko naszykować. Zrobiłam sobie postanowienie adwetowe ,że nie będe jadła słodyczy i ciasta to już nie mogę doczekać się świątecznych pyszności :-)
witajcie czerwcowe Koleżanki :-)
dzisiaj o 13 mam wizytę-przezierność karkowa itd.. potwornie się stresują, wkręcam sobie różne chore scenariusze.. pół nocy nie spałam ehh.. do tego od 3 dni boli mnie brzuch..
Js tez czekam w kolejce z nadzieja ze dzis poznam kto tam sobie siedzo☺
Dzien dobrykacper mi znowu kaszle chyba sie zastrzele, pol nocy wstawalam bo tak go meczylo. Miki dzisiaj z przedszkola idzie na spiewanie tych koled do staruszkow a nie umie zadnej mam nadzieje, ze wmiesza sie w tlum
Mamamm faceci podchodza do ciazy inaczej niz my, nie czuja tego i im sie wydaje, ze wsio gra i jak poboli to przestanie. Mam nadzieje, ze u ciebie jednak wszystko wporzadku
Malgos zdolnego masz synka brawo
MalaZosia jak samopoczucie? Praca daje ci radosci troszke??
Mamuska tesciowa moja ma cukrzyce, rano garsc tabsow, w poludnie druga, przed snem trzecia ale woli to niz insuline. Ja mam nadzieje, ze mnie ominie taka "atrakcja"
Ewcik powodzenia na wizycie
Martyna czekamy na wiesci![]()
Js tez czekam w kolejce z nadzieja ze dzis poznam kto tam sobie siedzo☺
Gorzej, jak mamy wszystkich przedszkolaków wyjdą z takiego założenia
Malgos - i jak się dziś czujesz?