Dzien dobry

dzis obudzil mnie kacperek o 5.20 on jeszcze smacznie spi a ja juz nie moglam zasnac. Tysiac mysli w glowie to i spac sie nie da
Smile on tez lubi kredki nawet za bardzo

wieczorem jeszcze odkrylam wymalowana sciane

oby ci sie z ta dziewczynka sprawdzilo i bedziesz mogla troszke poszalec z rozowymi zakupami

Mamma-mila jak juz ubierzesz swoja choinke to zapodaj fotke

Martyna i tu cie zaskocze bo sama sie dziwilam po jakiego czorta mlodemu daja leki wziewne skoro ma powiekszone migdalki ale po wizycie w prokocimiu nasza pani dr sie zdziwila, ze lekarze w anglii tez sa sprytni i to przepisali. Kazala przez 2 miechy podawac 2 razy dziennie bo one faktycznie na migdalki dzialaja tylko po kazdym podaniu mlody musial buzie wyplukac. Skoczylismy koncem listopada i od tamtej pory nie ma chrapania ani charczenia w nocy
Oszczedzaj sie troszke swieta bez wypucowanych drzwi tez beda ekstra a zebys sie nie przemeczyla

MamaAnia witaj wsrod zdrowych i gratki synusia

Mamuska trzeba wreszcie ten zamkniety zrobic watek bo chetnie obejrzalabym twojego przystojniaka w nowej fryzurce

Sosnowiczka ja na szczescie nie mam z moimi problemu siedza w miare grzecznie ale jak pisalam sama ich obcinam. Sprzet mam profesjonalny bo mimo, ze nie jestem po szkole fryzjerskiej to jednak byl moj konik i poprostu to lubie a moj maz ile razy by nie poszedl do salonu to narzeka - taki typ

A z tym wierceniem to tez zalezy duzo od fryzjera. Jak kurs robilam to wlascicielka miala fajne podejscie do dzieci i siedzialy spokojnie a jej pracownica wrecz orzeciwnie i zawsze miala problem

ale tez zdazaly sie matki co 2 latka potrafily na fotel i same zajac sie telefonem a dziecko w krzyk

Dobrze, ze synek sie odgniewal i oby dzis poszedl bez placzu

Justyna ja mam siostre 4 lata starsza i brata 2 lata mlodszego. Z bratem zawsze super kontakt wspolne zabawy jakies gonitwy a z siostra dopiero jak obie doroslysmy to zlapalysmy swietna nic miedzy soba

Gratuluje udanych jaselek i choineczka pewnie byla najpiekniejsza

Kasia ja tez sie czesac nie lubilam i jak po komunii scielam tak dopiero na wlasne wesele zapuscilam tak troszke poza ramiona

wiec Majeczce sie nie dziwie wcale