reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Miss będzie dobrze, wytrzymasz:D

Wiesz już kiedy ten szew Ci założą?

Justyna to masz tak jak ja, jak wstawać nie trzeba to się człowiek budzi wcześnie a jak trzeba wstać, to dupa do łóżka przyrasta.

Ooo Miss trzymam kciuki.

Widzę że nie tylko ja na nogach już :o
Wczoraj wieczorem miałam taką migrene jak nigdy w życiu. Zamknęłam się w ciemnym pokoju i modlilam się żeby nie wymiotowac a było blisko już. A dziś od rana czuję głowę ale nie jest źle. Oczywiście w domu zwykłego paracetamolu nie mam:D
Ale nikt mnie dziś z domu nie wyciągnie jest -12.

Witam nowe mamy:)

Nie mam pojecia. W ogole sie zastanawiam czy mnie wywala do domu czy zrobia ten posiew kontrolny w piatek by w nastepnym tyg. Zalozyc szew. Nie mam pojecia. Brak lekarzy bo na urlopach ale ordynator jest to moze ciutke sie dzis dowiem. Chcialabym byc w domu w dniu swoich urodzin :-P

Justyna
Oj ja tez nie cierpie w nocy wstawac. A jak juz moj mlody zaczyna skrzeczec to cisnienie mi rosnie bo dwa lata noc w noc nam po pare razy krzyczal. To nawet placz nie byl.

Smile
Wspolczuje bolu glowy. Ale zimno u was vbbbrr :-) u mnie pewnie z -4-8 max.

Smile współczuję migreny. Oby dziś Cię nie dopadła.

Miss którego masz urodzinki?

U mnie jutro i pojutrze mają koleżanki z pracy i pełno ciast na stole aż sie patrzec po tych świętach na słodkości nie chce. Jeszcze szampana mamy w lodówce na toast. Powiem Wam że nawet mi sie chce lyka hmmmm ale chyba odpuszcze, choć lekarz powiedzial że świat sie nie zawali jak lampke wina czy szampana w sylwestra wypije:D ale jednak PICOLO górą :thumbup::thumbup::thumbup:

Justyna w Australii jestem na wycieczce. W sumie to nasze przedłużona podróż poślubna z bobasem w brzuchu ;) Podróżujemy od połowy października. Najpierw był Budapeszt, potem Dubaj, Filipiny i teraz Australia. Ale już chcę do zimowej Polski :)

Dzien dobry :) jak czlowiek ma czas na tableta to wy malo piszecie a jak odejdzie od sprzetu to bach kilka stron :D
Smile bo on sie z mama laczy i solidaryzuje nie jedzac miecha :D z przeciwbolowych to ukochany w anglii paracetamol :)
Nati maly uparchiuch i gratki synusia :)
Karotka tanie macie te wizyty u nas 100 funcikow i w gore :/ sprawdz sobie jak by ci wychodzilo osobno te z omega dokupic. Ja mam zwykle dla ciezarnych plus jakies z dha. Calosc prawie pol tansza niz te z napisem dla ciezarnych
Martyna wspolczuje sytuacji z mezem. Pogodziliscie sie?
Alkmena jeszcze bedziesz marudzic, ze male za mocno kopie :) bedzie dobrze niebawem sie odezwie :) ja wit biore zwykle dla ciezarnych plus omega osobno
Koga jaj ale ci fanie :) baw sie dobrze :)
MalaZosia jakbym mogla to bym zostawila te moje robaki z dziadkmi i poszalala tak jak ty :D ale, ze dziadki uparte i stanowczo wypadu do uk odmawiaja to kisimy sie w domku :D nie przepracowuj sie :)
Sosnowiczka moj mial krew orzetaczana 4 razy. To moze nie brzmi dobrze, ale daje super efekty. Dziewczynki sa tez silniejsze od chlopcow wiex tylko czekac az beda mogly z mamusia pojechac do domku :) wszystkiego dobrego dla nich i mamusi
Czoperka witaj i rozgosc sie :) Australia mmmm marzenie :)
Missis czekamy na wiesci i zaciskam aby wszystko bylo oki i szybko niech ci ten szew zaloza no i oczywiacie za coreczke :)
Dziewczyny pisalam ostatnio z Kamcia. Za kilka miesiecy moze zaczynac staranka, miewa sie dobrze chociaz jej ciezko i Emilka zaczyna powtarzac slowa :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry