reklama

Pogaduchy czerwcówek

O dziewczyny ja dopiero co po 1 usg a wy już 2 umawiacie. Ja mam 13 stycznia wizyte i pewnie każe mi się umówić.
Smile zajadaj jak tylko możesz. Mnie jakoś znowu zaczeło mdlić po jedzeniu. Ale zjadłam na śniadanie kanapkę z pomidorem a teraz trochę zupy wciągnełam. Nastawiłam pomidorówkę bo za mną chodzi to jeszcze dopakuję :tak:
Misiss ja Tobie naprwdę zazdroszczę ciętego języka. Ja niby też już trochę nauczyłam się walczyć o swoje ale Ty naprawde jesteś mega babka. Trzymam kciuki.
Mamuśka u mnie -8. Podjechałam na misto bo miałam kilka spraw do załatwienia a ja na uboczu mieszkam i wszędzie taki tłok ,że szok. Nie ma gdzie auta zaparować więc chyba spacerek lepszy.

reklama
Czoperka ale extra, też chętnie bym Australie odwiedziła a koale tak mi się podobają że chyba bym sobie przemycila jednego :D ogladalyscie "dżunglę" bajkę? Tam był fajny misio :D
A pamiątkę na pewno super mieć będziecie.

Ale mnie coś kłuje z lewej strony pod zebrania i z prawej tak samo, masakra jakby igły mi ktoś wbijal :(

Kasia, widziałam już parę lat temu jakieś fragmenty tej bajki, ale chyba jej nie oglądałam. Co do kłucia i wszelkich bólowo-brzuchowo-jelitowo-kolkowo-zaparciowych dolegliwości polecam basen. Mi pomaga :)

A to wiem tylko nie w każdym momencie można do niego wskoczyć:)

Jeszcze 20 min i koniec pracy, jupiii:D

Justyna wierze Ci u nas też taki tłok i korki wszędzie a jak wracam to dramat.

Smile
Ciii tylko zeby nic jej tam nie wyroslo:-D musze wyrownac tu na forum ten poziom testosteronu :-P moj maz jak sie dowiedzial to reakcja jego taka: cisza... a za chwile " no bez jaj!" A ja mowie no bez jaj bez jaj a co corke z jajami chciales miec ?:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry